Fòrum online: viatges de somni sobre dos rodes amb Alicia Sornosa

Comienza:
  23 de junio de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  23 de junio de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Torna al nostre Fórum online Alicia Sornosa.   En aquesta ocasió, ens presentarà dos fantàstics viatges per Espanya i el Marroc per descobrir els racons més amagats de la geografia d’ambdós països i gaudir de la llibertat que ofereix viatjar en moto. Sens dubte, ja sigui des de Madrid al Cap de Gata, o descobrint les ciutats amb més encant del Marroc, aquests viatges estan fets per al gaudi dels cinc sentits.  

Inscriu-te al nostre Fòrum online punxant aquí.

També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

    Alicia Sornosa és periodista especialitzada en motor i una viatgera experta. El 2011 va sortir a donar la volta al món en moto, en solitari, esdevenint la primera dona de parla hispana a realitzar aquesta gesta, experiència que va reflectir a la seva novel·la “360 Grados”. Des de llavors, no ha deixat de recórrer els continents, amb més de 200.000 quilòmetres entre les seves rodes. Però la seva vida no és només creuar fronteres, també les obre i les apropa al món aconseguint un compromís solidari en tots els projectes que emprèn.  

________________________________________

Vuelve a nuestro Fórum online Alicia Sornosa. En esta ocasión nos presentará dos fantásticos viajes por España y Marruecos para descubrir los rincones escondidos de la geografía de ambos países y disfrutar de la libertad que ofrece viajar en moto. Sin duda, ya sea desde Madrid a Cabo de Gata o descubriendo las ciudades con más encanto de Marruecos, estos viajes están hechos para el disfrute de los cinco sentidos.   Inscríbete a nuestro Fórum online pinchando aquí. También puedes seguir esta charla en directo a través de nuestro perfil de Facebook.   Alicia Sornosa es periodista especializada en motor y una viajera experta. En 2011 salió a dar una vuelta al mundo en moto, en solitario, convirtiéndose en la primera mujer de habla hispana en realizar semejante hazaña que refleja en su novela “360 Grados”. Desde entonces no ha dejado de recorrer los continentes, contando con más de 200.000km entre sus ruedas. Pero su vida no es solo cruzar fronteras, también las abre y las acerca al mundo logrando un compromiso solidario en todos los proyectos que emprende.