Nàpols, essència italiana: presentació del viatge amb GoBcn

Comienza:
  31 de marzo de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  31 de marzo de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

16 plazas

Nàpols, al costat de la bella Florència i de la magnífica Roma, va formar part del Grand Tour, el viatge iniciàtic que escriptors i poetes, romàntics i aventurers emprenien al S. XIX per cultivar-se i redescobrir la cultura clàssica.

Aquest mes presentem un viatge que beu precisament de l'essència d'aquests viatgers que van entendre que Nàpols, Pompeia i el Vesuvi eren una part imprescindible de la cultura mediterrània.

Acompanyats de GoBcn, descobrirem el Nàpols més ocult als túnels subterranis, coneixerem els secrets alquímics i els símbols de les capelles, coneixerem en profunditat les ruïnes de la meravellosa ciutat de Pompeia i ens perdrem pel cementiri de Fontanelle, excavat a la pedra toba calcària, on coneixerem el culte de les ànimes pezzentelle.

Un viatge de quatre dies, ple de misteri, per conèixer Nàpols d'una manera diferent, de la mà de Thor Jurodovich i Míriam del Río, que tindrà sortida el proper 28 de maig.

Apunta't a aquesta presentació i descobreix tots els detalls d'aquesta aventura fascinant.

Important:

  • Aforament limitat per precaucions sanitàries.
  • L'ús de mascareta és obligatori.
 

SOBRE GoBcn

Thor Jurodovich, fotògraf i escriptor especialitzat en antropologia de les religions. Autor de El enigma de Miguel Ángel i El Peregrino publicat per Editorial Planeta.

Fa més de tres dècades que recorre el planeta a la recerca de les empremtes del misticisme i l'espiritualitat.

Míriam del Río, periodista especialitzada en temes culturals i històrics. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació sobre el món del cinema, l'arqueologia i la història, i compagina aquesta faceta amb una altra de les grans passions, guiant viatgers pel món.

____________________________________

 

Nápoles, junto a la bella Florencia y a la magnífica Roma, formó parte del Grand Tour, el viaje iniciático que escritores y poetas, románticos y aventureros emprendían en el S. XIX para cultivarse y redescubrir la cultura clásica.

Este mes presentamos un viaje que bebe precisamente de la esencia de estos viajeros que entendieron que Nápoles, Pompeya y el Vesubio eran parte imprescindible de la cultura mediterránea.

Acompañados de GoBcn, descubriremos el Nápoles más oculto en los túneles subterráneos, conoceremos los secretos alquímicos y los símbolos de las capillas, conoceremos en profundidad las ruinas de la maravillosa ciudad de Pompeya y nos perderemos por el cementerio de Fontanelle, excavado en la piedra toba calcárea, donde conoceremos el culto de las "almas pezzentelle".

Un viaje de cuatro días, lleno de misterio, para conocer Nápoles de una manera diferente, de la mano de Thor Jurodovich y Míriam del Río, que tendrá salida el próximo 28 de mayo. Apúntate y descubre todos los detalles de esta fascinante aventura.

SOBRE GoBcn

Thor Jurodovich, fotógrafo y escritor especializado en antropología de las religiones. Autor de  El Enigma Miguel Ángel y El Peregrino publicado por Ed. Planeta.

Lleva más de tres décadas recorriendo el planeta en busca de las huellas del misticismo y la espiritualidad.

Míriam del Río, periodista especializada en temas culturales e históricos. Colabora con diversos medios de comunicación sobre el mundo del cine, la arqueología y la historia, y compagina esta faceta con otra de sus grandes pasiones, guiando a viajeros por el mundo.