Travel Films: Asian Film Festival Barcelona + OFF-FESTIVAL: Hasina: A Daughter’s Tale

Comienza:
  16 de octubre de 2019 19:00

Termina:
20:30

Detalles

Fecha:

  16 de octubre de 2019

Hora:

19:00 - 20:30

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

50 plazas

Projecció del documental “Hasina: A Daughter’s Tale”, de Rezaur Rahman Khan Piplu

Hasina: A Daughter's Tale és un documental de drama històric independent dirigit per Piplu Khan i basat en la vida de la Sheikh Hasina, la onzena ministra de Bangladesh. La pel·lícula va ser produïda conjuntament pel Centre de Recerca i Informació i Applebox Films. Està protagonitzada per Sheikh Hasina, que s'interpreta a si mateixa en el paper principal, i la seva germana menor Sheikh Rehana. La pel·lícula mostra l'assassinat del pare de la Hasina, Sheikh Mujibur Rahman, juntament amb gairebé tota la seva família el 1975.

Rezaur Rahman Khan Piplu és un cineasta de Chittagong, Bangla Desh, actualment resident a Dhaka. El Piplu és el fundador i director gerent d’Applebox Films, una productora d'anuncis i publicitat a les xarxes socials. Durant la seva carrera com a publicista, ha treballat amb algunes de les principals marques tant a Bangladesh com a Mumbai, Índia. A més d’Applebox Films, el Piplu també està involucrat en altres companyies de mitjans i és professor convidat de mitjans i comunicacions a la Universitat Independent de Bangladesh. Hasina: A Daughter's Tale és la seva primera pel·lícula com a director.

_______________________________

Proyección del documental "Hasina: A Daughter's Tale", de Rezaur Rahman Khan Piplu

Hasina: A Daughter's Tale es un documental de drama histórico independiente dirigido por Piplu Khan y basado en la vida de Sheikh Hasina, la décima primera ministra de Bangladesh. La película fue producida conjuntamente por el Centro de Investigación e Información y Applebox Films. Está protagonizada por Sheikh Hasina, que se interpreta a si misma en el rol principal, y su hermana menor Sheikh Rehana. La película muestra el asesinato del padre de Hasina, Sheikh Mujibur Rahman, junto con casi toda su familia en 1975.

Rezaur Rahman Khan Piplu es un cineasta de Chittagong, Bangladesh, actualmente residente en Dhaka. Piplu es el fundador y director gerente de Applebox Films, una productora de anuncios y publicidad en redes sociales. Durante su carrera como publicista, ha trabajado con algunas de las principales marcas tanto en Bangladesh como en Mumbai, India. Además de Applebox Films, Piplu también está involucrado en otras compañías de medios y es profesor invitado de medios y comunicaciones en la Universidad Independiente de Bangladesh. Hasina: A Daughter's Tale es su primera película como director.