Travel Films: Asian Film Festival: «Gergi» (VOSE)

Comienza:
  2 de noviembre de 2022 19:00

Termina:
20:45

Detalles

Fecha:

  2 de noviembre de 2022

Hora:

19:00 - 20:45

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

36 plazas

Comencem el mes de novembre amb una nova projecció de l'Asian Film Festival: Gergi (Mongòlia, 2020).

Sinopsi:

Una parella feliç i solvent descobreix que l'espòs té un càncer en etapa tres. Com ho van descobrir tard, hi ha molt poques possibilitats que el malalt sobrevisqui al tractament. La dona rebutja totalment donar-se per vençuda i fa tot el que està a les seves mans per a salvar al seu marit. Tot i això, tot i anar-se'n inclús a l'estranger a la recerca d'altres professionals i passar per una cirurgia, no aconseguirà el seu objectiu. Mentre intenta sobreviure com sigui, la víctima recorda els seus temps feliços, el primer amor, la seva dona i la seva família. La paraula Gergi significa esposa en una traducció literal, però l'arrel i l'estructura de la paraula signifiquen “Algú que il·lumina la llar”.

   

Biografia del director:

Sengedorj Janchivdorj es va graduar en direcció de cinema a la Universitat d'Ulaanbaatar, Mongòlia. Entre els premis rebuts cal destacar el Premi a Millor Director de l'Acadèmia de Mongòlia al 2016. La seva última pel·lícula, Life, va guanyar el premi a millor llargmetratge al Festival Internacional de Cinema d'Ulaanbaatar el 2018 i es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Dhaka 2019.

 

************

 

Empezamos el mes de noviembre con una nueva proyección del Asian Film Festival: Gergi

Sinopsis:

Una pareja feliz y solvente descubre que el esposo tiene un cáncer en etapa tres. Cómo lo descubren tarde, hay muy pocas posibilidades que el enfermo sobreviva al tratamiento. La mujer rechaza totalmente darse por vencida y hace todo el que está en sus manos para salvar a su marido. Aun así, a pesar de viajar incluso al extranjero en busca de otros profesionales y pasar por una cirugía, no conseguirá su objetivo. Mientras intenta sobrevivir como sea, la víctima recuerda sus tiempos felices, el primer amor, su mujer y su familia. La palabra Gergi significa esposa en una traducción literal, pero la raíz y la estructura de la palabra significan “Alguien que ilumina el hogar”.

Biografía del director:

Sengedorj Janchivdorj se graduó en dirección de cine en la Universidad de Ulaanbaatar, Mongolia. Entre los premios recibidos hay que destacar el premio a Mejor Director de la Academia de Mongolia al 2016. Su última película, Life, ganó el premio a mejor largometraje del Festival Internacional de Cine de Ulaanbaatar el 2018 y se estrenó en el Festival Internacional de Cine de Dhaka 2019.