Travel Films: Asian Film Festival: «Gisoum» (VOSE)

Comienza:
  28 de octubre de 2022 19:00

Termina:
20:30

Detalles

Fecha:

  28 de octubre de 2022

Hora:

19:00 - 20:30

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

34 plazas

Avui estrenem el cicle de pel·lícules de l'Asian Film Festival amb la projecció de Gisoum. Sinopsi: Després de la mort de la seva mare, una dona jove descobreix que el seu pare encara és viu. Arrossegada per la curiositat, torna a l'Iran des de França per reunir-s'hi després de 30 anys sense saber del seu parador. Juntament amb el seu marit i alguns antics amics, buscant desesperadament un pare desaparegut, viatja a les costes del nord de l'Iran. De mica en mica, durant el viatge, tots s'aniran adonant que amaga molts secrets.  

Biografia del director

Navid Behtoie (Teheran, 1983) es va graduar en Teatre (BA) i Literatura Dramàtica (MA) per la Universitat d'Art de Teheran (Facultat de Cinema i Teatre) i Cinema (MA) de la Universitat de Caen-Normandia. Va Continuar els seus estudis a Montreal i posteriorment a París. Behtoie va entrar als circuits de festivals de cinema internacionals amb els seus curtmetratges, En Rêve (2015), La Voix de la Vie (2014) i Girls of the Sun (2013). Gisoum és el seu primer llargmetratge.

   

***********

 

Hoy estrenamos el ciclo de películas del Asian Film Festival con la proyección de Gisoum.

Sinopsis:

Después de la muerte de su madre, una mujer joven descubre que su padre todavía es vivo. Arrastrada por la curiosidad, vuelve a Irán desde Francia para reunirse después de 30 años sin saber de su paradero. Junto con su marido y algunos antiguos amigos, buscando desesperadamente un padre desaparecido, viaja a las costas del norte de Irán. Poco a poco, durante el viaje, todos se irán dando cuenta que esconde muchos secretos.

Biografía del director:

Navid Behtoie (Teherán, 1983) se graduó en Teatro (BA) y Literatura Dramática (MI) por la Universidad de Arte de Teherán (Facultad de Cine y Teatro) y Cine (MI) de la Universidad de Caen-Normandía. Continuó sus estudios en Montreal y posteriormente a París. Behtoie entró a los circuitos de festivales de cine internacionales con sus cortometrajes, En Rêve (2015), La Voix de la Vie (2014) y Girls of the Sun (2013). Gisoum es su primer largometraje.