Travel Films: Asian Film Festival: «The Bargain» (VOSE)

Comienza:
  4 de noviembre de 2022 19:00

Termina:
21:00

Detalles

Fecha:

  4 de noviembre de 2022

Hora:

19:00 - 21:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

36 plazas

The Bargain (Xina, 2021) és la nostra última projecció en col·laboració amb l'Asian Film Festival.

Sinopsi:

Aquesta és la història d’en Liu, un home que pretén vendre la seva agència de viatges a causa dels pocs ingressos que genera. Un dia un dels seus treballadors queda en coma a causa d'un accident. Els familiars volen aprofitar l'ocasió per demanar una compensació econòmica. Mentrestant, l'exdona de Liu es baralla amb la seva amant perquè vol tenir una data per al casament i la seva filla l'odia. El conflicte s'estén i finalment la trama es converteix en una crítica de la nova societat de consum dominant a la Xina.

 

Biografia del director:

Wang Qi és un director d'origen xinès conegut per haver dirigit pel·lícules com Autumn Leaves (2019). Després de graduar-se a la Universitat de les Arts de Londres, va produir el curtmetratge Cao Chang. El seu primer llargmetratge narratiu, The Funeral, va obtenir el primer premi al Festival de Cinema de Montreal.

     

**********

The Bargain es nuestra última proyección en colaboración con el Asian Film Festival.

Sinopsis:

Esta es la historia del Liu, un hombre que pretende vender su agencia de viajes a causa de los pocos ingresos que genera. Un día uno de sus trabajadores queda en coma a causa de un accidente. Los familiares quieren aprovechar la ocasión para pedir una compensación económica. Mientras tanto, la ex mujer de Liu se pelea con su amante porque quiere tener una fecha para su bodA y su hija lo odia. El conflicto se extiende y finalmente la trama se convierte en una crítica de la nueva sociedad de consumo dominante en China.

Biografía del director:

Wang Qi es un director de origen chino conocido por haber dirigido películas como Autumn Leaves (2019). Después de graduarse en la Universidad de las Artes de Londres, produjo el cortometraje Cao Chang. Su primer largometraje narrativo, The Funeral, obtuvo el primer premio al Festival de Cine de Montreal.