Travel Films: El viatge narrat: Austràlia amb el director Luke Eve

Comienza:
  16 de diciembre de 2022 18:30

Termina:
21:00

Detalles

Fecha:

  16 de diciembre de 2022

Hora:

18:30 - 21:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

3 plazas

Casa Àsia i B travel Xperience Barcelona organitzen el cicle de conferències que, sota el títol El Viatge Narrat, explorarà la relació entre el viatge i les arts a través de l'experiència d'escriptors i altres creadors que viatgen narrant o narren viatjant. Amb el format d'un diari o de qualsevol altre gènere artístic, el subjecte del viaje intenta transmetre la seva vivència del paisatge i el territori, amb la passió del descobriment.

En aquesta nova sessió, parlarem amb el director de cinema australià Luke Eve i viatjarem gràcies a la projecció del seu primer llargmetratge I Met a Girl.

     

SOBRE LUKE EVE

Luke Eve es va graduar a l'Escola Australiana de Cinema, Televisió i Ràdio. Poc després, va establir la seva pròpia productora, Habiti Salze, i va passar a dirigir una sèrie de curtmetratges, entre ells, Cockroach, guanyador de múltiples premis, i Australian Summer, guanyador del Tropfest. En 2010 va començar a dirigir programes de televisió com Dave in The Life, SEX: An Unnatural History i la històrica sèrie documental Great Southern Land. En 2014, Luke va crear, va produir i va dirigir la sèrie en línia Low Life, que va guanyar més de 25 premis en importants festivals. En 2017, va dirigir i va produir la sèrie de seguiment, High Life, que va ser produïda per Stephen Fry i protagonitzada per Odessa Young amb música de Sarah Blasko. La sèrie ha guanyat més de 30 premis importants, inclòs el de Millor original digital en C21 Content London, i també va ser nominat per a un premi AACTA.

Durant la pandèmia, Luke va crear, produir, dirigir i protagonitzar en una de les primeres sèries de confinament multinacional del món, CANCELLED. La sèrie produïda a Austràlia, Espanya i l'Argentina es va llançar en Facebook Watch i ha tingut més de 2,5 milions de visites. A més ha guanyat 15 premis importants, inclòs el Gran Premi del Jurat en els Festivals Web Britànics i de Marsella, a més d'haver estat nominat per al prestigiós Rose D'Or. La continuació de la sèrie, ReCANCELLED, ha tingut encara més èxit recopilant més de 6 milions de visites en els seus primers mesos.

Luke també va estrenar l'any passat el seu debut cinematogràfic, un original de Netflix, I Met A Girl, protagonitzada per Brenton Thwaites i Lily Sullivan després de la seva estrena en el Festival Internacional de Cinema de Busan.

     

I MET A GIRL

I Met A Girl ens explica la història de Devon, un aspirant a músic amb esquizofrènia que depèn del seu germà gran, Nick, qui cuida d'ell. No obstant això, quan la dona d’en Nick, l’Olivia, es queda embarassada, en Devon ha d'enfrontar-se a un nou repte, viure sol. En una espiral descendent, Devon és salvat per la Lucy, una misteriosa noia que és tan impulsiva i romàntica com ell. Després de passar un dia junts, s'enamoren completament. Però al matí següent la Lucy ha desaparegut deixant només una nota: vine a buscar-me a Sídney. Devon decideix llavors embarcar-se en un viatge èpic per a trobar a la noia dels seus somnis… O pot ser que sigui tot producte de la seva imaginació?

     

***************

 

Casa Asia y B travel Xperience Barcelona  organizan el ciclo de conferencias que, bajo el título El Viaje Narrado, explorará la relación entre el viaje y las artes a través de la experiencia de escritores y otros creadores que viajan narrando o narran viajando. Con el formato de un diario o de cualquier otro género artístico, el sujeto del viaje intenta transmitir su vivencia del paisaje y el territorio, con la pasión del descubriment.

En esta nueva sesión, hablaremos con el director de cine australiano Luke Eve y viajaremos hasta  Australia gracias a la proyección de su primer largometraje, I Met a Girl.

 

SOBRE LUKE EVE

Luke Eve se graduó en la Escuela Australiana de Cine, Televisión y Radio. Poco después, estableció su propia productora, More Sauce, y pasó a dirigir una serie de cortometrajes, entre ellos, Cockroach, ganador de múltiples premios, y Australian Summer, ganador del Tropfest. En 2010 comenzó a dirigir programas de televisión como Dave in The Life, SEX: An Unnatural History y la histórica serie documental Great Southern Land. En 2014, Luke creó, produjo y dirigió la serie en línea Low Life, que ganó más de 25 premios en importantes festivale. En 2017, dirigió y produjo la continuación de la serie, High Life, que fue producida por Stephen Fry y protagonizada por Odessa Young con música de Sarah Blasko. La serie ha ganado más de 30 premios importantes, incluido el de Mejor original digital en C21 Content London, y también fue nominado para un premio AACTA.

Durante la pandemia, Luke creó, produjo, dirigió y actuó en una de las primeras series de confinamiento multinacional del mundo, CANCELLED. La serie producida en Australia, España y Argentina se lanzó en Facebook Watch y ha tenido más de 2,5 millones de visitas. Además ha ganado 15 premios importantes, incluido el Gran Premio del Jurado en los Festivales Web Británicos y de Marsella, además de haber sido nominado para el prestigioso Rose D'Or. La continuación de la serie, ReCANCELLED, ha tenido aún más éxito recopilando más de 6 millones de visitas en sus primeros meses. Luke también acaba de estrenar su debut cinematográfico, un original de Netflix, I Met A Girl, protagonizada por Brenton Thwaites y Lily Sullivan después de su estreno en el Festival Internacional de Cine de Busan.

 

I MET A GIRL

I Met A Girl nos cuenta la historia de Devon, un aspirante a músico con esquizofrenia que depende de su hermano mayor, Nick, quien cuida de él. Sin embargo, cuando la esposa de Nick, Olivia, se queda embarazada, Devon debe enfrentarse a un nuevo reto, vivir solo. En una espiral descendente, Devon es salvado por Lucy, una misteriosa chica que es tan impulsiva y romántica como él. Después de pasar un día juntos, se enamoran completamente. Pero a la mañana siguiente Lucy ha desaparecido dejando solo una nota: ven a buscarme a Sídney.  Devon decide entonces embarcarse en un viaje épico para encontrar a la chica de sus sueños… o puede que sea todo producto de su imaginación?