Travel Lessons: Storytelling Workshop: De la icona a la sèrie

Comienza:
  12 de febrero de 2020 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  12 de febrero de 2020

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

50 plazas

Què diferència una bona fotografia d'una gran història?  El curs d'Storytelling està concebut perquè amants i iniciats en la fotografia aprenguin  a explicar històries prenent com a base la construcció d'una sèrie fotogràfica. De la mà de Javier Corso, el curs consistirà en una sèrie de quatre sessions teòriques, una sortida pràctica i una úlima sessió de revisió i edició dels treballs resultants. La finalitat és ampliar els horitzons fotogràfics d'aquelles que ha estàn familiaritzats amb la captura d'imatges a través de qualsevol suport, ja sigui una càmera analògica, digital, telèfon o tablet.

En aquesta primera sessió parlarem de les diferències entre imatge icònica i la construcció d'una sèrie fotogràfica, posant exemples de diferents projectes i debatint sobre la seva realització i contingut.

_____________________________

¿Qué diferencia una buena fotografía de una gran historia? El curso de Storytelling está concebido para que amantes e iniciados en la fotografía aprendan a contar historias tomando como base la construcción de una serie fotográfica. De la mano de Javier Corso, el curso consistirá en una serie de cuatro sesiones teóricas, una salida práctica y una última sesión de revisión y edición de los trabajos resultantes. La finalidad es ampliar los horizontes fotográficos de aquellas que ha están familiarizados con la captura de imágenes a través de cualquier soporte, ya sea una cámara analógica, digital, teléfono o tablet.

En esta primera sesión hablaremos de las diferencias entre imagen icónica y la construcción de una serie fotográfica, poniendo ejemplos de diferentes proyectos y debatiendo sobre su realización y contenido.