Travel Show: Temps de nadales

Comienza:
  22 de diciembre de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  22 de diciembre de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

29 plazas

Què seria del Nadal sense un bon concert coral? A Xperience Barcelona us volem desitjar un bon Nadal amb un concert amb el què acomiadem la nostra agenda cultural fins el 2023. Els encarregats de contagiar-nos el seu esperit nadalenc seran la Coral Sant Medir, una entitat cultural i educativa que viu la música i la cultura populars i que treballen amb dues eines essencials: la veu i el cos

Alguns dels membres de l’associació, on hi podem trobar persones de totes les edats, ens oferiran un concert on no hi faltaran versions molt originals de les nadales més populars. Vine a celebrar el Nadal amb Xperience Barcelona!

 

SOBRE CORAL SANT MEDIR

La Coral Sant Medir va néixer vinculada a Sant Medir, al barri de la Bordeta de Barcelona, una parròquia que mossèn Amadeu Oller va convertir en centre aglutinador social, immers en la cultura catalana amb projecció a tots els àmbits d’enriquiment humà i personal. Des de llavors, i treballant des de l’associacionisme i l’esforç col·lectiu i comunitari, la coral comparteix la música en tots els barris de la ciutat, defensant els valors de la cultura i, especialment, de la cultura popular. Els membres de la coral gaudeixen i són feliços compartint la música, ja que cantant connecten, de forma natural, sentiments, emocions, coneixement i experiències.

     

****************

¿Qué sería de la Navidad sin un buen concierto coral? En Xperience Barcelona os queremos desear una feliz Navidad con un concierto con el que despedimos nuestra agenda cultural hasta el 2023. Los encargados de contagiarnos su espíritu navideño serán la Coral Sant Medir, una entidad cultural y educativa que vive la música y la cultura populares y que trabajan con dos herramientas esenciales: la voz y el cuerpo.

Algunos de los miembros de la asociación, donde podemos encontrar personas de todas las edades, nos ofrecerán un concierto donde no faltarán versiones muy originales de los villancicos más populares. ¡Ven a celebrar la Navidad con Xperience Barcelona!

SOBRE CORAL SANT MEDIR

La Coral Sant Medir nació vinculada a Santo Medir, en el barrio de la Bordeta de Barcelona, una parroquia que padre Amadeu Oller convirtió en centro aglutinador social, inmerso en la cultura catalana con proyección a todos los ámbitos de enriquecimiento humano y personal. Desde entonces, y trabajando desde el asociacionismo y el esfuerzo colectivo y comunitario, la coral comparte la música en todos los barrios de la ciudad, defendiendo los valores de la cultura y, especialmente, de la cultura popular. Los miembros de la coral disfrutan y son felices compartiendo la música, puesto que cantando conectan, de forma natural, sentimientos, emociones, conocimiento y experiencias.