Travel Shows: Un viatge al cor del jazz i el blues amb Tori Sparks

Comienza:
  8 de junio de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  8 de junio de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

22 plazas

La música es pot convertir també en una manera de viatjar i aproximar-nos a altres cultures. Com a llenguatge universal, ens permet conèixer i aprofundir en la idiosincràsia dels països que volem visitar. 

Un bon exemple és EEUU, on estils musicals com el Jazz i el Blues han canviat i configurat la història musical del país. Aquest mes ens visita Tori Sparks, cantautora de Nashville establerta a Barcelona, que ens presentarà, a través d’un concert-conferència, un recorregut per la història del Blues i el Jazz, estils que han format una gran part de les seves arrels musicals. 

SOBRE TORI SPARKS

La cantautora Tori Sparks va néixer a la ciutat del Blues, Chicago; després va viure a Nashville on ha començat la seva carrera musical. Des dels 18 anys, ha tocat una mitjana de 150 concerts cada any a 24 països, inclosos festivals com el Festival de Jazz de Montreux o el Festival Jardins Pedralbes. Fa una dècada, es va traslladar a Barcelona, ​​i els seus últims tres àlbums són una sorprenent barreja dels seus estils nadius del blues i rock amb flamenc fusió, anomenats "una fusió impecable d'estils" (La Vanguardia), "valent, arriscat" (Rolling Stone), i "art pur" (Els Concerts de Radio3). Des de llavors, les seves cançons han format part d'anuncis i sèries, més recentment a la sèrie SkyRojo (Netflix, 2021). També és productora i professora de tècnica de veu, i és una ponent cercada en conferències i esdeveniments professionals sobre la indústria de la música i la musicologia de la música popular.

Més informació:

Web: http://www.torisparks.com

Facebook: http://www.facebook.com/torisparksmusic

Video en directo: https://youtu.be/sN-Orcbfkkk

*********

La música puede convertirse también en una manera de viajar y aproximarnos a otras culturas. Como lenguaje universal, nos permite conocer y profundizar en la idiosincrasia de los países a visitar.

Un buen ejemplo es EEUU, donde estilos musicales como Jazz y Blues han cambiado y configurado la historia musical del país. Este mes nos visita Tori Sparks, cantautora de Nashville afincada en Barcelona, ​​que nos presentará, a través de un concierto-conferencia, un recorrido por la historia del Blues y el Jazz, estilos que han formado gran parte de sus raíces musicales.

   

SOBRE TORI SPARKS

La cantautora Tori Sparks nació en la ciudad del Blues, Chicago; luego vivió en Nashville donde ha empezado su carrera musical. Desde los 18 años, ha tocado un promedio de 150 conciertos cada año en 24 países, incluidos festivales como el Festival de Jazz de Montreux o el Festival Jardins Pedralbes. Hace una década, se trasladó a Barcelona, y sus últimos tres álbumes son una sorprendente mezcla de sus estilos nativos del blues y rock con flamenco fusión, llamados "una fusión impecable de estilos" (La Vanguardia), "valiente, arriesgado" (Rolling Stone), y "arte puro" (Los Conciertos de Radio3). Desde entonces, sus canciones han formado parte de anuncios y series, más recientemente en la serie SkyRojo (Netflix, 2021). También es productora y profesora de técnica de voz, y es una ponente buscada en conferencias y eventos profesionales sobre la industria de la música y la musicología de la música popular. 

Más información:

Web: http://www.torisparks.com

Facebook: http://www.facebook.com/torisparksmusic

Video en directo: https://youtu.be/sN-Orcbfkkk