Travel Talks: Àfrica en perill d’extinció, amb Dani Serralta

Comienza:
  13 de mayo de 2022 19:30

Termina:
20:30

Detalles

Fecha:

  13 de mayo de 2022

Hora:

19:30 - 20:30

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

22 plazas

La població de lleons en llibertat ha disminuït en un 50% en els darrers 25 anys i ha desaparegut el 98% dels rinoceronts negres d'Àfrica des de 1960. Queden només uns 1.000 goril·les en llibertat i cada any es caça furtivament un 10% de la població d'elefants per l'ivori dels seus ullals.

La situació en algunes espècies animals africanes és realment crítica.

 

Dani Serralta, director de la Fundació Tribu Kifaru, expert africanista, guia de viatges d´aventura i compromès amb la protecció d´aquests animals, ens explicarà tot sobre els problemes de la caça furtiva, caça "esportiva", les causes d´aquesta situació i de els projectes en marxa per intentar salvar-los d'una extinció propera.

 

Hi ha un problema i múltiples solucions. Des de la tecnologia més avançada fins a la lluita a primera línia amb els rangers. L'educació social, el compromís governamental i els esforços privats en poden ser algunes de les solucions.

De quina manera pots ajudar tu?

Apunta't i descobreix-ho.

SOBRE DANI SERRALTA

El fundador i director de Tribu Kifaru és Dani Serralta, conegut naturalista i aventurer que ha dedicat part de la vida a la protecció dels animals més amenaçats a l'Àfrica. Amb una llarga trajectòria en aquest continent, ha conegut infinitat de projectes de protecció del medi ambient i, després de crear la nostra fundació el 2018, ha pogut formalitzar tota l'ajuda fonamentada a les seves col·laboracions contra la caça furtiva realitzades des de l'any 2011. Tribu Kifaru neix amb la idea d'intentar ajudar a canviar el món amb tanta humilitat com a determinació.

*****************************

La población de leones en libertad ha disminuido en un 50% en los últimos 25 años y ha desaparecido el 98% de los rinocerontes negros de África desde 1960.Quedan solo unos 1.000 gorilas en libertad y cada año se caza furtivamente  un 10% de la población de elefantes por el marfil de sus colmillos.

La situación en algunas especies animales africanas es realmente crítica.

Dani Serralta, director de la Fundación Tribu Kifaru, experto africanista, guía de viajes de aventura y comprometido con la protección de estos animales, nos explicará todo sobre los problemas de la caza furtiva, caza "deportiva", las causas de esta situación y de los proyectos en marcha para intentar salvarlos de una cercana extinción.

Existe un problema y múltiples soluciones. Desde la tecnología más avanzada hasta la lucha en primera línea con los rangers. La educación social, el compromiso gubernamental y los esfuerzos privados pueden ser algunas de las soluciones.

¿De qué forma puedes ayudar tú?

Apúntate y descúbrelo.