Travel Talks: Cicle Sostenibilitats: De la terra a la taula.

Comienza:
  4 de octubre de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  4 de octubre de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

30 plazas

Trobada amb Slow Food Barcelona

La gastronomia està fortament arrelada a les cultures. Constitueix un punt de trobada entre les persones i és un important motor econòmic. Però també representa un altaveu molt poderós des d’on difondre i consolidar els principis de la sostenibilitat.

Slow Food Barcelona és una associació sense ànim de lucre que transmet i promou els valors d’Slow Food, un moviment global que aposta per l’ecogastronomia com una manera d’unir la cultura gastronòmica local i l’ecologia, alhora que tendeix ponts entre el món urbà i el món rural. Allò que mengem és primordial per a la nostra salut, i els medis que s’han fet servir per produir-ho impacten directament en el nostre entorn, des d’un punt de vista mediambiental, però també econòmic i social.

Slow Food Barcelona participen en el cicle Sostenibilitats per apropar-nos la seva filosofia i mostrar-nos com treballen aquells productors locals que, compromesos amb la sostenibilitat, ens porten bons aliments, de primera qualitat, i de producció justa i neta. Els acompanyarà en Francesco de Pinullet Quesería Urbana, un dels pocs formatgers que fan la seva producció a la nostra ciutat, manualment i utilitzant productes ecològics i de qualitat.

 

**************

 

Encuentro con Slow Food Barcelona

La gastronomía está fuertemente arraigada a las culturas. Constituye un punto de encuentro entre las personas y es un importante motor económico. Pero también representa un altavoz muy poderoso desde donde difundir y consolidar los principios de la sostenibilidad. Slow Food Barcelona es una asociación sin ánimo de lucro que transmite y promueve los valores Slow Food, un movimiento global que apuesta por la ecogastronomía como una manera de unir la cultura gastronómica local y la ecología, mientras tiende puentes entre el mundo urbano y el mundo rural. Lo que comemos es primordial para nuestra salud, y los medios que se han usado para producirlo impactan directamente en nuestro entorno, desde un punto de vista medioambiental, pero también económico y social.

Slow Food Barcelona participan en el ciclo Sostenibilitats para acercarnos a su filosofía y enseñarnos como trabajan estos productores locales que, comprometidos con la sostenibilidad, nos traen buenos alimentos, de primera calidad, y de producción justa y limpia. Les acompañará Francesco de Pinullet Quesería Urbana, uno de los pocos queseros que elaboran sus productos en nuestra ciudad, manualmente y usando productos ecológicos y de calidad.