Travel Talks: De Yosemite a Monument Valley – Parcs de la Costa Oest

Comienza:
  4 de mayo de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  4 de mayo de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

24 plazas

Després de molt de temps, torna per fi al nostre fòrum Elena Merín, del bloc Mochileros de Viaje, per explicar-nos una de les seves aventures més recents.

Elena ens acompanyarà en un recorregut pels parcs naturals més espectaculars de la Costa Oest dels Estats Units com Yosemite, el parc més popular de Califòrnia que ara requereix un tiquet d'accés previ, el desert de Joshua Tree i la seva mitologia rockera i musical o el Grand Canyon, on podem explorar diverses rutes que baixen al fons del canó. Als parcs de Zion i Bryce a Utah, explorem un entorn natural també molt accessible, amb la possibilitat de descobrir per lliure diversos recorreguts pels Narrows (Zion) al llit del riu.

Finalment arribarem als parcs navals d'Antelope i Monument Valley. A Antelope buscarem les hores principals per captar com es cola la llum al canó mentre que a Monument Valley gaudirem d'una ruta per un dels paisatges definitius dels Estats Units que ha aparegut a moltes pel·lícules.

Apunteu-vos i descobriu l'Oest dels Estats Units a través dels seus mítics parcs.

 

SOBRE ELENA MERÍN

Elena Merín va estudiar Periodisme a Barcelona i té més de 10 anys d'experiència com a especialista en comunicació digital i 2.0. També ha col·laborat en diversos fanzines de música (rock), la seva altra gran afició, i li apassiona la fotografia.

El 2011 va viatjar amb una motxilla a sobre a través del Rajasthan, a l'Índia, una de les seves vivències més interessants. Des de llavors, cada any intenta fer una escapada. El 2015 va crear el bloc Mochileros de viaje, amb l'objectiu d'oferir informació d'interès per a altres aventurers. Tota la informació i les imatges són fruit de la seva experiència personal.

***********************************

Después de mucho tiempo, vuelve por fin a nuestro fórum Elena Merín, del blog Mochileros de Viaje, para explicarnos una de sus aventuras más recientes.

Elena nos acompañará en un recorrido por los parques naturales más espectaculares de la Costa Oeste de los Estados Unidos como Yosemite, el parque más popular de California que ahora requiere un ticket de acceso previo, el desierto de Joshua Tree y su mitología rockera y musical o el Grand Canyon, donde podemos explorar diversas rutas que bajan al fondo del cañón. En los parques de Zion y Bryce en Utah exploramos un entorno natural también muy accesible, con la posibilidad de descubrir por libre diversos recorridos por los Narrows (Zion) en el lecho del río.

Finalmente llegaremos a los parques navajos de Antelope y Monument Valley. En Antelope buscaremos las horas principales para captar cómo se cuela la luz en el cañón mientras que en Monument Valley disfrutaremos de una ruta por uno de los paisajes definitivos de Estados Unidos que ha aparecido en muchas películas.

Apuntáte y descubre el Oeste de Estados Unidos a través de sus míticos parques.

SOBRE ELENA MERÍN

Elena Merín estudió Periodismo en Barcelona y tiene más de 10 años de experiencia como especialista en comunicación digital y 2.0. También ha colaborado en diversos fanzines de música (rock), su otra gran afición, y le apasiona la fotografía.

En 2011 viajó con una mochila a cuestas a través del Rajastán, en la India, una de sus vivencias más interesantes. Desde entonces, cada año intenta hacer una escapada. En 2015 creó el blog Mochileros de viaje, con el objetivo de ofrecer información de interés para otros aventureros. Toda la información e imágenes son fruto de su experiencia personal.