Travel Talks: El menjar com a expressió d’amor a la cultura balcànica

Comienza:
  30 de junio de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  30 de junio de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

28 plazas

Què significa el menjar per a tu? Per a algunes persones és nutrició o alimentació, per altres és un art o un hobby. Per a Olga Boieru, la nostra ponent, el seu significat ve donat per la seva cultura, on el menjar és el llenguatge de l'amor. Per preparar el menjar es necessita inspiració i temps. En un món ple d'informació i on sempre fem les coses a tota pressa, una taula amb menjar, preparada amb amor i a poc a poc, ho pot canviar tot.

El proper 30 de juny, l'Olga ens ensenyarà una mica més de la cultura dels Balcans i Europa de l'Est i ins inspirarà a viure amb amor cada dia, mentres esmorzem o preparem alguna cosa per a les persones que estimem.

LA NOSTRA CONVIDADA

Olga Boieru és de Moldavia i viu a Barcelona des del 2019. És disenyadora, assesora de roba i empresaria. L'Olga forma part de l'associació Abrazo Cultural on dona classes de cuina balcànica per donar a conèixer la seva cultura i un taller presciós d'art terapia on treballa amb mandales per expresar sentiments i la nostra identitat cultural.

 

********

¿Que significa la comida para ti? Para algunas personas es nutrición o alimentación, para otras es un arte o un hobby. Pero Olga Boieru, nuestra ponente, su significado viene de su cultura, donde la comida es un lenguaje de amor. Preparar la comida necesita inspiración y tiempo. En nuestro mundo lleno de información y donde tenemos que hacer todo tan rápido, una mesa con comida, preparada con amor y despacio, puede cambiar todo. El día 30 de junio, Olga nos enseñará un poco más de la cultura de los Balcanes y Europa del Este y nos inspirará vivir con amor cada día, cuando desayunamos o preparamos algo para quienes amamos.

NUESTRA INVITADA

Olga Boieru es de Moldavia y vive en Barcelona desde el 2019. Es diseñadora, asesora de ropa y empresaria. Olga forma parte de la asociación Abrazo Cultural donde imparte clases de cocina balcánica para dar a conocer su cultura y un taller hermoso de arteterapia donde trabaja con mandalas para expresar sentimientos y nuestra identidad cultural.