Travel Talks: Islandia: Sol de mitjanit

Comienza:
  11 de octubre de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  11 de octubre de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

14 plazas

Aquest mes ens visita el periodista i escriptor Xavier Moret per a presentar-nos un viatge molt especial on descobrirem alguns escenaris naturals més impressionants d'arreu del món: Islàndia.

El sol de mitjanit és una de les grans atraccions de l'estiu islandès, però si viatgem a l'illa al novembre ens trobem amb una illa diferent en la qual les hores de llum solar s'escurcen. La naturalesa ens ofereix com a compensació una atracció estel·lar: les aurores boreals. No és fàcil veure-les, però quan per fi veus com cobreixen el cel amb els seus jocs de llum enmig de la nit àrtica et quedes literalment embadalit, sense importar-te el fred que pugui fer.

Glaceres, platges de sorra negra, cascades... la naturalesa d'islandesa en tota la seva esplendor.    

Viatjaràs amb Xavier Moret

   

Xavier Moret ha aconseguit fer dels viatges la seva manera de vida. Periodista i escriptor, ha estat en més de cent trenta països i ha publicat nombrosos reportatges de viatges i diversos llibres, entre els quals destaquen: Bumerang. Viatge al cor d'Austràlia (2000), Islàndia, l'illa secreta (2002), Dies d'Hong Kong (2013), La memòria del Ararat. Viatge a la recerca de les arrels d'Armènia (2015) i Grècia. Viatge de tardor (2016). El seu propòsit per als pròxims anys és continuar viatjant, ja que considera que viatjar és la millor manera de conèixer gent interessant i de burlar el pas del temps.

   

************

Este mes nos visita el periodista y escritor Xavier Moret para presentarnos un viaje muy especial donde descubriremos algunos de los escenarios naturales más impresionantes de todo el mundo: Islandia.

El sol de medianoche es una de las grandes atracciones del verano islandés, pero si viajamos a la isla en noviembre nos encontramos con una isla diferente en la que las horas de luz solar se acortan. La naturaleza nos ofrece como compensación una atracción estelar: las auroras boreales. No es fácil verlas, pero cuando por fin ves cómo cubren el cielo con sus juegos de luz en medio de la noche ártica te quedas literalmente embelesado, sin importarte el frío que pueda hacer.

Glaciares, playas de arena negra, cascadas... la naturaleza de islandesa en todo su esplendor.

Viajarás con Xavier Moret

Xavier Moret ha conseguido hacer de los viajes su modo de vida. Periodista y escritor, ha estado en más de ciento treinta países y ha publicado numerosos reportajes de viajes y varios libros, entre los que destacan: Bumerang. Viaje al corazón de Australia (2000), Islandia, la isla secreta (2002), Días de Hong Kong (2013), La memoria del Ararat. Viaje en busca de las raíces de Armenia (2015) y Grecia. Viaje de otoño (2016). Su propósito para los próximos años es seguir viajando, ya que considera que viajar es la mejor manera de conocer gente interesante y de burlar el paso del tiempo.