Travel Talks: La cultura ucraïnesa: trencant estereotips

Comienza:
  21 de noviembre de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  21 de noviembre de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

28 plazas

Avui dia, i per raons que tots lamentem, parlem molt d'Ucraïna i sobre la gent d'allà. Però, com són els ucraïnesos en realitat? Són certs els estereotips que tenim formats sobre aquestes persones? Com són a nivell cultural i a nivell d'educació?

Les respostes a aquestes preguntes, com moltes coses en la vida, no són veritats absolutes: hi ha molts matisos i punts a tenir en compte. Els ucraïnesos són persones treballadores, ben decidides i que lluiten pels seus drets.

Olena Fedchenko és d'Ucraïna i ens compartirà la seva visió sobre les persones del seu país i sobre la seva cultura. Olena va estudiar Ciències Socials a Ucraïna i té un màster en Finances a Barcelona. Forma part de l'associació Abraçada Cultural on imparteix classes de ball ucraïnès.  

****************

Hoy en día, y por razones que todos lamentamos, hablamos mucho de Ucrania y sobre la gente de allí. Pero, ¿cómo son los ucranianos en realidad? ¿Son ciertos los estereotipos que tenemos formados sobre estas personas? ¿Cómo son a nivel cultural y a nivel de educación?

Las respuestas a estas preguntas, como muchas cosas en la vida, no son verdades absolutas: hay muchos matices y puntos a tener en cuenta. Los ucranianos son personas trabajadoras, bien decididas y que luchan por sus derechos.

Olena Fedchenko es de Ucrania y nos compartirá su visión sobre las personas de su país y sobre su cultura. Olena estudió Ciencias Sociales en Ucrania y tiene un máster en Finanzas en Barcelona. Forma parte de la asociación Abrazo Cultural donde imparte clases de baile ucraniano.