Travel Talks: Praga, la ciutat daurada

Comienza:
  15 de septiembre de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  15 de septiembre de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

21 plazas

GoBcn ens proposa una escapada única a Praga, la ciutat daurada, sense moure'ns de Barcelona. Una metròpoli romàntica i idíl·lica amb un marcat ambient medieval que és capaç de fer retrocedir al visitant fins a temps immemorials.
Deixa't envoltar per la seva màgia i descobreix amb nosaltres els secrets dels alquimistes de Praga, els misteris del Gólem i la càbala jueva del gueto. Ens acostarem també fins a Kutná Hora per visitar el famós ossari de Sedlec, a la regió de la Bohèmia central.
A més, podrem gaudir dels famosos mercats nadalencs de Praga en una de les èpoques més maques per visitar la ciutat. Però això no és tot, tenim moltes més sorpreses preparades per a aquest viatge.
Vine i descobreix-les... et sorprendrem!
 

SOBRE GoBcn

Thor Jurodovich, fotògraf i escriptor especialitzat en antropologia de les religions. Autor de El enigma de Miguel Ángel El Peregrino publicat per Ed. Planeta.

Fa més de tres dècades que recorre el planeta a la recerca de les empremtes del misticisme i l'espiritualitat.

Míriam del Río, periodista especialitzada en temes culturals i històrics. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació sobre el món del cinema, l'arqueologia i la història, i compagina aquesta faceta amb una altra de les grans passions, guiant viatgers pel món.

 

*************

GoBcn nos propone una escapada única a Praga, la ciudad dorada, sin movernos de Barcelona. Una urbe romántica e idílica cuyo marcado ambiente medieval es capaz de hacer retroceder al visitante hasta tiempos inmemoriales.
Déjate envolver por su magia y descubre con nosotros los secretos de los alquimistas de Praga, los misterios del Gólem y la cábala judía del gueto. Incluso nos acercaremos hasta Kutná Hora para visitar el famoso osario de Sedlec, en la región de Bohemia central.
Además, podremos disfrutar de los famosos mercadillos navideños praguenses en una de las épocas más bonitas para visitar la ciudad. Pero eso no es todo, tenemos muchas más sorpresas preparadas para este viaje. Ven y descúbrelas... ¡te vamos a sorprender!
SOBRE GoBcn 

Thor Jurodovich, fotógrafo y escritor especializado en antropología de las religiones. Autor de  El Enigma Miguel Ángel y El Peregrino publicado por Ed. Planeta. Lleva más de tres décadas recorriendo el planeta en busca de las huellas del misticismo y la espiritualidad.

Míriam del Río, periodista especializada en temas culturales e históricos. Colabora con diversos medios de comunicación sobre el mundo del cine, la arqueología y la historia, y compagina esta faceta con otra de sus grandes pasiones, guiando a viajeros por el mundo.