Travel Talks: Presentació del llibre «Seis Días»

Comienza:
  29 de septiembre de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  29 de septiembre de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

4 plazas

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE AMB LA SEVA AUTORA,

NÚRIA CORBELLA

 

Una destinació: Barcelona. Una trobada inesperada: Nia. 

Brodie, músic, actor i surfista australià, arriba a Barcelona amb només una motxilla i una guitarra per fer una prova per al festival més important de la ciutat. Res li porta a vaticinar que una trobada amb una noia anomenada Nia trastocarà tots els seus plans… i la seva vida. 

 

Núria Corbella serà la protagonista, en aquesta ocasió, del nostre fòrum, per presentar el seu debut literari, Seis días, editat per Durii Editorial. En forma de diari personal, Seis días és una història d’amor senzilla i molt ben explicada, amb dos personatges protagonistes excel·lentment perfilats.

Com a bona barcelonina, la Ciutat Comtal és un escenari important en la història, però també ho són Sitges, Londres i, per descomptat,   Austràlia i algunes de les seves ciutats i platges més emblemàtiques, com ara Gold Coast o Kingscliff.

   

Acompanya’ns en aquesta presentació on la Núria ens explicarà com va sorgir aquesta història, quins han estat els seus referents i com va ser l’experiència d’escriure un llibre en plena pandèmia. 

 

SOBRE NÚRIA CORBELLA

   

Community manager de professió, barista per convicció, ballarina per passió i escriptora per afició. Les facetes de Núria Corbella (Barcelona, ​​1984) són múltiples. La més recent, la d'escriptora, va arribar de manera fortuïta, però també molt natural, durant el confinament, quan va decidir asseure's una estoneta cada dia davant de l'ordinador per donar forma a un relat que feia temps li rondava pel cap.

Aquelles persones que coneixen la Núria, de seguida la reconeixeran en Nia, la protagonista del llibre. Aquelles que no tenen el gust de compartir la vida amb ella, descobriran una escriptora apassionada, sincera, senzilla i autèntica. La seva faceta d'escriptora va arribar per casualitat, és cert, aprofitant unes circumstàncies complicades que, paradoxalment, van estimular la creativitat de moltes persones. Però resulta evident que el seu talent no serà flor d'un dia i que la Núria Corbella encara té molt per explicar.

**************

 

Un destino: Barcelona. Un encuentro inesperado: Nia. 

Brodie, músico, actor y surfista australiano, llega a Barcelona con sólo una mochila y una guitarra para realizar una prueba para el festival más importante de la ciudad. Nada le lleva a vaticinar que un encuentro con una chica llamada Nia trastocarà todos sus planes… y su vida.

Núria Corbella será la protagonista, en esta ocasión, de nuestro foro, para presentar su debut literario, Seis días, editado por Durii Editorial. En forma de diario personal, Seis días es una historia de amor sencilla y muy bien contada, con dos personajes protagonistas excelentemente perfilados. 

Como buena barcelonesa, la Ciudad Condal es un escenario importante en la historia, pero también lo son Sitges, Londres y, por supuesto, Australia y algunas de sus ciudades y playas más emblemáticas, como Gold Coast o Kingscliff.

Acompáñanos en esta presentación donde Núria explicará cómo surgió esta historia, cuáles han sido sus referentes y cómo fue la experiencia de escribir un libro en plena pandemia.

SOBRE NÚRIA CORBELLA

Community manager de profesión, barista por convicción, bailarina por pasión y escritora por afición.  Las facetas de Núria Corbella (Barcelona, 1984) son múltiples. La más reciente, la de escritora, llegó de manera fortuita, pero también muy natural, durante el confinamiento, cuando decidió sentarse un ratito cada día delante del ordenador para dar forma a un relato que hacía tiempo le rondaba por la cabeza. Aquellas personas que conocen a Núria, enseguida la reconocerán en Nia, la protagonista del libro. Aquellas que no tienen el gusto de compartir su vida con ella, descubrirán a una escritora apasionada, sincera, sencilla y auténtica. Su faceta de escritora llegó por casualidad, es cierto, aprovechando unas complicadas circunstancias que, paradójicamente, estimularon la creatividad de muchas personas. Pero resulta evidente que su talento no va a ser flor de un día y que Núria Corbella tiene aún mucho que contar.