Travel Talks: Travelling Series: Viatja a Islàndia a través de les sèries amb Lorenzo Mejino i Halldor Mar

Comienza:
  14 de febrero de 2020 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  14 de febrero de 2020

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Evento completo

Viatjar a través de les sèries. Descobrir països, ciutats i racons del món amb la ficció televisiva com a element transversal. De l'Outback australià, passant per l'Àfrica negra, a l'Down Under fins arribar a Berlín. Presentat per Lorenzo Mejino, un rodamón radical i el major expert a Espanya de sèries remotes, rares, però imprescindibles per entendre la cultura de cada lloc. Travelling Series descriu i dóna a conèixer cada lloc a través de les seves sèries i de les experiències pròpies de Mejino, prescriptor seriéfilo i animal viatger.

Travelling Series Live - B the travel brand Xperience

Lorenzo Mejino presenta el primer xou en viu de la seva podcast Travelling Series, produït per Serielizados, a B the travel brand Xperience. Per a aquesta primera ocasió, tindrà com a convidat a Halldor Mar, músic islandès establert a Barcelona, conegut popularment pel seu programa de TV3 'Katalonski'. Aquest Travelling Series Live recorrerà els paisatges, costums i cultura islandeses a través de les seves sèries més populars i de les anècdotes viatgeres i vitals de Mejino i Halldor.

Sobre Lorenzo Mejino i Halldor Mar

Enginyer de Camins, locutor olímpic, viatger empedreït (ha visitat 175 països). Però la faceta que està desenvolupant en els últims anys és la seva divulgació de les sèries. Porta més de cinquanta anys veient obres televisives: les d'aquí i les d'allà, europees i americanes, africanes i sud-americanes, australianes i orientals ... Diu que n'ha vist més de 5.000, i per això, productors i guionistes de tot Europa li truquen per saber la seva opinió. És el prescriptor de sèries nº1 del nostre país.

Halldor Mar és el nom artístic sota el qual Halldór Már Stefánsson desenvolupa la seva carrera musical. Cantautor i guitarrista nascut a Reykjavík, Islàndia, la seva música està basada en el folk acústic i alternatiu. Actualment és també component del grup de pop / rock Wiggum.

   

Viajar a través de las series. Descubrir países, ciudades y rincones del mundo con la ficción televisiva como elemento transversal. Del Outback australiano, pasando por el África negra, al Down Under hasta llegar a Berlín. Presentado por Lorenzo Mejino, un trotamundos radical y el mayor experto en España de series remotas, raras, pero imprescindibles para entender la cultura de cada lugar. Travelling Series describe y da a conocer cada sitio a través de sus series y de las experiencias propias de Mejino, prescriptor seriéfilo y animal viajero.

Travelling Series Live – B the travel brand Xperience

Lorenzo Mejino presenta el primer show en vivo de su podcast Travelling Series, producido por Serielizados, en B the travel brand Xperience. Para esta primera ocasión, tendrá como invitado a Halldor Mar, músico islandés asentado en Barcelona, conocido popularmente por su programa de TV3 ‘Katalonski’. Este Travelling Series Live recorrerá los paisajes, costumbres y cultura islandesas a través de sus series más populares y de las anécdotas viajeras y vitales de Mejino y Halldor.

Sobre Lorenzo Mejino y Halldor Már

Ingeniero de Caminos, locutor olímpico, viajero empedernido (ha visitado 175 países). Pero la faceta que está desarrollando en los últimos años es su divulgación de las series. Lleva más de cincuenta años viendo obras televisivas: las de aquí y las de allí, europeas y americanas, africanas y sudamericanas, australianas y orientales... Dice que ha visto más de 5.000, y por ello, productores y guionistas de toda Europa le llaman para saber su opinión. Es el prescriptor de series nº1 de nuestro país.

Halldor Mar es el nombre artístico bajo el que Halldór Már Stefánsson desarrolla su carrera musical. Cantautor y guitarrista nacido en Reikiavik, Islandia, su música está basada en el folk acústico y alternativo. Actualmente es también componente del grupo de pop/rock Wiggum.