Travel Talks: Un viatge per la història amb Francesc Carol – La Guerra de Successió i el Setge de Barcelona

Comienza:
  14 de septiembre de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  14 de septiembre de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

23 plazas

L'Onze de Setembre es celebra la Diada Nacional de Catalunya. Un dia en el qual la senyera està present a totes les ciutats catalanes, es fan ofrenes i se celebren concerts. Però quins fets històrics s'amaguen rere aquest dia tan especial?   Aquest mes ens torna a visitar l'historiador i antropòleg Francesc Carol per explicar-nos els orígens i l'evolució de la Guerra de Successió Espanyola, un dels conflictes més importants i més llargs del segle XVIII. Un conflicte que va implicar a totes les potències de l'època i va canviar el mapa d'Europa marcant la història de Catalunya.  

***********

El Once de Septiembre se celebra la Diada Nacional de Cataluña. Un día en el que la senyera está presente en todas las ciudades catalanas, se hacen ofrendas y se celebran conciertos. Pero, ¿qué hechos históricos se esconden tras este día tan especial?

Este mes nos vuelve a visitar el historiador y antropólogo Francesc Carol para contarnos los orígenes y la evolución de la Guerra de Sucesión Española, uno de los conflictos más importantes y más largos del siglo XVIII. Un conflicto que implicó a todas las potencias de la época y cambió el mapa de Europa marcando la historia de Cataluña.