Travel Talks: Viatges amb experts: Álvaro Planchuelo

Comienza:
  9 de junio de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  9 de junio de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

29 plazas

VIATGES AMB EXPERTS: ÁLVARO PLANCHUELO

Sempre és un plaer viatjar. I si és de la mà d'Álvaro Planchuelo, un dels nostres prescriptors favorits d'El País Viajes, el viatge es transforma en una experiència única i inoblidable.

Álvaro combina la seva faceta professional d'arquitecte, àmbit en què gaudeix d'un enorme prestigi, amb una altra de més solidària, la de Campamentos Solidarios, on combinant els seus coneixements arquitectònics i el seu esperit cooperant, contribueix al desenvolupament de comunitats a Àfrica i Amèrica Central.

Aquest mes ens visita per parlar-nos dels viatges. I encara que ja som a l'equador d'aquest any, encara queden moltes experiències per descobrir al seu costat:

• Turquia oriental amb Geòrgia: del Llac Van al Mar Negre (16 de juny)

• Moçambic salvatge amb parc Kruger a Sud-àfrica (31 de juliol)

• Mesopotàmia: Bagdad, Babilònia i Ur (5 d'octubre)

Apunteu-vos i gaudiu una nova manera de viatjar de la mà d'un professional excepcional.

Viatjaràs amb… Álvaro Planchuelo

Arquitecte de professió, arqueòleg de vocació, ornitòleg d'afició, i cooperant per convicció. Així s'autodefineix Álvaro Planchuelo. Amb prop de 100 països visitats durant la reconeguda trajectòria professional és especialista en actuacions relacionades amb el patrimoni cultural, natural i les infraestructures turístiques. Fundador i President de l'ONG Campaments Solidaris, que implanta petits ressò campaments turístics a zones remotes d'Àfrica i Centreamèrica, compagina el seu treball a l'estudi d'arquitectura amb la realització de projectes de cooperació al Senegal, Mali i Guatemala. És autor de diversos conceptes nous dins del sector del turisme responsable com els “global nomads”, “l'ecoturisme actiu” o “l'empremta en positiu”.

***********

Siempre es un placer viajar. Y si es de la mano de Álvaro Planchuelo, uno de nuestros prescriptores favoritos de El País Viajes, el viaje se transforma en una experiencia única e inolvidable.

Álvaro combina su faceta profesional de arquitecto, ámbito en el que goza de un enorme prestigio, con otra más solidaria, la de Campamentos Solidarios, donde combinando sus conocimientos arquitectónicos y su espíritu cooperante, contribuye al desarrollo de comunidades en África y Centroamérica.

Este mes nos visita para hablarnos de sus viajes. Y aunque estamos ya en el ecuador de este año, aún quedan muchas experiencias por descubrir a su lado:

Turquía oriental con Georgia: del Lago Van al Mar Negro (16 de junio)

Mozambique salvaje con parque Kruger en Sudáfrica (31 de julio)

Mesopotamia: Bagdad, Babilonia y Ur (5 de octubre)

Apúntate y disfruta una nueva manera de viajar de la mano de un profesional excepcional.

 

Viajarás con… Álvaro Planchuelo   

“Arquitecto de profesión, arqueólogo de vocación, ornitólogo de afición, y cooperante por convicción”. Así se autodefine Álvaro Planchuelo. Con cerca de 100 países visitados durante su reconocida trayectoria profesional es especialista en actuaciones relacionadas con el patrimonio cultural, natural y las infraestructuras turísticas. Fundador y Presidente de la ONG Campamentos Solidarios, que implanta pequeños eco campamentos turísticos en zonas remotas de África y Centroamérica, compagina su trabajo en su estudio de arquitectura con la realización de proyectos de cooperación en Senegal, Mali y Guatemala. Es autor de varios conceptos nuevos dentro del sector del turismo responsable como los “global nomads”, el “ecoturismo activo” o “la huella en positivo”.