Travel Talks: Viatges de misteri amb GoBcn – Jordània

Comienza:
  19 de abril de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  19 de abril de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

18 plazas

Viatjar al costat de Thor Jurodovich i Míriam del Río, els noms que s'amaguen darrere GoBcn, és sempre garantia que visitarem i veure'm les destinacions d'una manera diferent. Els seus viatges estan pensats per descobrir els misteris i els enigmes que amaguen els llocs i que, sovint, estan ocults als ulls d'aquells visitants no iniciats en el tema.

Per això, hem preparat un viatge on a més de gaudir d'una de les destinacions més fascinants del món, podràs endinsar-te als seus misteris de la mà d'aquests guies d'excepció.

 

JORDÀNIA

Un recorregut per les joies arquitectòniques i arqueològiques del regne de Jordània, país cruïlla de la història durant 2000 anys que atresora antiquíssims monuments i un espectacular paisatge desèrtic.

Un viatge a través de les sorres del temps on visitarem enclavaments bíblics, castells dels croats, flotarem al Mar Mort, ens perdrem a les ruïnes romanes de Jerash o al desert de Wadi Rum, escenari de les aventures de Lawrence d'Aràbia, i on passarem una nit en un campament beduí. A més, ens endinsarem i coneixerem detalladament una de les ciutats imprescindibles per conèixer la història de la humanitat, la ciutat oculta de Petra.

Un viatge de set dies, ple de misteri, per conèixer Jordània d'una manera diferent, que tindrà sortida el proper 6 de juny.

Apunta't i descobreix tots els detalls d'aquesta aventura única.

   

SOBRE GoBcn

Thor Jurodovich, fotògraf i escriptor especialitzat en antropologia de les religions. Autor de El enigma de Miguel Ángel i El Peregrino publicat per Ed. Planeta.

Fa més de tres dècades que recorre el planeta a la recerca de les empremtes del misticisme i l'espiritualitat.

Míriam del Río, periodista especialitzada en temes culturals i històrics. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació sobre el món del cinema, l'arqueologia i la història, i compagina aquesta faceta amb una altra de les grans passions, guiant viatgers pel món.

__________________________________________

  Viajar junto a Thor Jurodovich y Míriam del Río, los nombres que se esconden tras GoBcn, es siempre garantía de que vamos a visitar y ver los destinos de una manera diferente. Sus viajes están pensados para descubrir los misterios y enigmas que esconden los lugares y que, a menudo, están ocultos a los ojos de aquellos visitantes no iniciados en el tema. Por eso, hemos preparado un viaje donde además de disfrutar de un destino fascinante, podrás adentrarte en sus misterios de la mano de estos guías de excepción.

 

 

JORDANIA

Un recorrido por las joyas arquitectónicas y arqueológicas del reino de Jordania, país encrucijada de la historia durante 2000 años que atesora antiquísimos monumentos y un espectacular paisaje desértico.

Un viaje a través de las arenas del tiempo donde visitaremos enclaves bíblicos, castillos de los cruzados, flotaremos en el Mar Muerto, nos perderemos en las ruinas romanas de Jerash o el desierto de Wadi Rum, escenario de las aventuras de Lawrence de Arabia, y donde pasaremos una noche en un campamento beduino. Además, nos adentraremos y conoceremos en detalle una de las ciudades imprescindibles para conocer la historia de la humanidad, la ciudad oculta de Petra. Un viaje de siete días, lleno de misterio, para conocer Jordania de una manera diferente, que tendrá salida el próximo 6 de junio. Apúntate y descubre todos los detalles de esta aventura única.   SOBRE GoBcn Thor Jurodovich, fotógrafo y escritor especializado en antropología de las religiones. Autor de  El Enigma Miguel Ángel y El Peregrino publicado por Ed. Planeta. Lleva más de tres décadas recorriendo el planeta en busca de las huellas del misticismo y la espiritualidad.   Míriam del Río, periodista especializada en temas culturales e históricos. Colabora con diversos medios de comunicación sobre el mundo del cine, la arqueología y la historia, y compagina esta faceta con otra de sus grandes pasiones, guiando a viajeros por el mundo.