Turisme fluvial amb CroisiEurope

Comienza:
  9 de julio de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  9 de julio de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquest mes us convidem a conèixer una manera diferent de viatjar: els creuers fluvials. I ho fem de la mà de CroisiEurope, companyia líder a Europa de turisme fluvial. 

Fundada el 1976, CroisiEurope disposa d’una flota de 54 vaixells i ofereix una àmplia gamma de temàtiques, des de creuers familiars, passant per propostes més gastronòmiques i, fin i tot, el CroisiBici, per als amants del turisme en bicicleta.

En aquesta ocasió, ens explicaran dos propostes que ens permetran gaudir de paisatges i patrimonis espectaculars sense sortir de la Península, navegant per alguns dels seus rius més bells: els rius d’Andalusia i el riu Duero

Apunta’t al nostre Fòrum en línia punxant aquí. També pots seguir aquesta presentació a través del nostre Facebook.    

___________________________________________

Este mes os invitamos a conocer una manera diferente de viajar: los cruceros fluviales. Y lo hacemos de la mano de CroisiEurope, compañía líder en Europa de turismo fluvial.  Fundada en 1976, CroisiEurope dispone de una flota de 54 barcos y ofrece una amplia gama de temáticas, desde cruceros familiares, pasando por propuestas más gastronómicas, e incluso el CroisiBici, para los amantes del turismo en bicicleta. En esta ocasión, nos explicarán dos propuestas que nos permitirán disfrutar de paisajes y patrimonios espectaculares sin salir de la Península, navegando por algunos de sus ríos más hermosos: los ríos de Andalucía y el río Duero.