Product Shows: Un viatge al llegat salvatge d’Indonèsia, amb Montserrat Colell

Comienza:
  27 de abril de 2022 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  27 de abril de 2022

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

14 plazas

Viatjar amb Montserrat Colell és endinsar-se en el passat, fer un viatge en el temps, gràcies a la seva mirada privilegiada, a través d'un llegat natural que ha aconseguit perdurar fins als nostres dies.

Aquest any tenim la sort de viatjar al costat de l'etòloga Montserrat Colell per descobrir, en una espectacular aventura de 15 dies, el costat més salvatge d'Indonèsia a través de tres illes cèlebres per la conservació de la seva naturalesa: Borneo, Komodo i Bali. I aquest mes, a més, tenim el plaer de tenir al nostre fòrum a Montserrat per explicar-nos com serà aquest viatge únic i fascinant amb sortida el proper 1 de juliol.

Us imagineu endinsar-vos al Parc Nacional Tanjung Puting, un dels pocs llocs on es poden albirar encara orangutans en llibertat, envoltats de l'espectacular biodiversitat de l'illa de Borneo? O tenir l'oportunitat de bussejar en alguna de les platges del Parc Nacional de Komodo, que acull un dels ecosistemes marins més rics del planeta i que és, a més, la llar dels prehistòrics i cèlebres dracs de Komodo? O fer trekking per la selva de les muntanyes volcàniques de Bali i caminar dins el cràter d’un volcà?

Aquestes són només algunes de les meravelloses i inoblidables experiències d'aquest viatge a què no li falta res i que compta, a més, amb el coneixement i l'experiència que Montserrat Colell aportarà a aquesta aventura increïble.

Apunta't a aquesta presentació i descobreix aquest viatge de la mà de Montserrat Colell.

 

MONTSERRAT COLELL

Montserrat Colell imparteix classes a la Universitat de Barcelona. Especialista en Etologia dels primats, ha realitzat estudis de camp a la República Democràtica del Congo ia Guinea Equatorial sobre diverses espècies de primats forestals. Els resultats dels seus treballs s'han publicat a conferències i seminaris sobre Etologia i rimatologia. Des del 2010 participa com a guia de viatges etològics a Àfrica i Indonèsia.

_________________________________________

 

Viajar con Montserrat Colell es adentrarse en el pasado, hacer un viaje en el tiempo, gracias a su privilegiada mirada, a través de un legado natural que ha conseguido perdurar hasta nuestros días.

Este año tenemos la suerte de viajar junto a la etóloga Montserrat Colell para descubrir, en una espectacular aventura de 18 días con El País Viajes, el lado más salvaje de Indonesia a través de tres islas célebres por la conservación de su naturaleza: Borneo, Komodo y Bali. Y este mes, además, tenemos el placer de tener en nuestro fórum a Montserrat para explicarnos cómo será este viaje único y fascinante con salida el próximo 1 de julio.

¿Os imagináis adentraros en el Parque Nacional Tanjung Puting, uno de los pocos lugares en los que se pueden avistar aún orangutanes en libertad, rodeados de la espectacular biodiversidad de la isla de Borneo? ¿O tener la oportunidad de bucear en alguna de las playas del Parque Nacional de Komodo, que alberga uno de los ecosistemas marinos más ricos del planeta y que es, además, el hogar de los prehistóricos y célebres dragones de Komodo? ¿O hacer trekking por la selva de las montañas volcánicas de Bali y caminar dentro del cráter de un volcán?

Estas son sólo algunas de las maravillosas e inolvidables experiencias de este viaje al que no le falta de nada y que cuenta, además, con el conocimiento y experiencia que Montserrat Colell aportará a esta aventura increíble.

Apúntate a esta presentación y descubre este viaje de la mano de Montserrat Colell.

 

MONTSERRAT COLELL

Montserrat Colell imparte clases en la Universidad de Barcelona. Especialista en Etología de los primates, ha realizado estudios de campo en la República Democrática del Congo y en Guinea Ecuatorial sobre diversas especies de primates forestales. Los resultados de sus trabajos se han publicado en conferencias y seminarios sobre Etología y rimatología. Desde 2010 participa como guía de viajes etológicos en África e Indonesia.