World Gallery: Hàbitats

Comienza:
  10 de octubre de 2018 19:00

Termina:
20:00

Detalles

Fecha:

  10 de octubre de 2018

Hora:

19:00 - 20:00

Categoría del evento:

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

50 plazas

Quantes hores de la nostra existència les passem a la feina? Vuit al dia? Deu? Dotze? Setze? Potser treballar és un estil de vida, un lligam, un malson o una benedicció a la qual estem vinculats els 365 dies de l’any. Ens agradi o no, inexorablement, acabem formant part del nostre lloc de treball. Pertanyem a l’oficina, a la guingueta, a l’escenari, al bosc, a la fàbrica... En són els nostres hàbitats.

Aquesta exposició de Kris Ubach és el resultat de més de 10 anys voltant pel món. Els protagonistes d’aquests retrats varen ser trobats, per sort, per casualitat i sense buscar-ho, en els seus hàbitats. Res està preparat, res és fictici. Només es tracta de persones que van aturar les seves tasques per, durant uns minuts, xerrar amb la fotògrafa i mirar a càmera.

__________________________

¿Cuántas horas de nuestra existencia las pasamos en el trabajo? ¿Ocho al día? ¿Diez? ¿Doce? ¿Dieciséis? Quizás trabajar es un estilo de vida, un lazo, una pesadilla o una bendición a la que estamos vinculados los 365 días del año. Nos guste o no, inexorablemente, acabamos formando parte de nuestro puesto de trabajo. Pertenecemos a la oficina, a los chiringuitos, en el escenario, en el bosque, en la fábrica ... Son nuestros hábitats.

Esta exposición de Kris Ubach es el resultado de más de 10 años recorriendo el mundo. Los protagonistas de estos retratos fueron encontrados, por suerte, por casualidad y sin buscar serlo, en sus hábitats. Nada está preparado, nada es ficticio. Sólo se trata de personas que detuvieron sus tareas para, durante unos minutos, charlar con la fotógrafa y mirar a cámara.