Good Morning, Antarcticans. Una exposició de Rubén Sánchez

Publicado el 25 de julio de 2018

“Good morning, Antarcticans.”

Amb aquesta frase, el cap d’expedició del vaixell Ushuaia, on viatjava el fotògraf i videògraf Rubén Sánchez, aixecava cada matí a la tripulació a través de la megafonia.

En aquest viatge al continent més aïllat del planeta, Rubén va retratar no només els paisatges, sinó el que suposa l’experiència de viatjar com a turista al territori antàrtic.

“Despertar a l’Antàrtida és una experiència única”, ens diu. “Mirar a través de l’ull de bou de la cabina i contemplar el gel flotant al mar, i les muntanyes de gel i roca de la península Antàrtica. La sensació ha de ser semblant a la d’aterrar en un altre planeta.”

___________________

“Good morning, Antarcticans.”

Con esta frase, el jefe de expedición del barco Ushuaia, donde viajaba el fotógrafo y videógrafo Rubén Sánchez, despertaba cada mañana a la tripulación a través de la megafonía.

En este viaje al continente más aislado del planeta, Rubén retrató no sólo los paisajes, sino lo que supone la experiencia de viajar como turista al territorio antártico.

«Despertar en la Antártida es una experiencia única», nos dice. «Mirar a través del ojo de buey de la cabina y contemplar el hielo flotante en el mar, y las montañas de hielo y roca de la península Antártica. La sensación debe ser parecida a la de aterrizar en otro planeta. «

 

 

Aquesta exposició, que conté més de 40 imatges del seu treball realitzat al continent blanc, mostra la bellesa dels paisatges i la fauna, la fragilitat del seu ecosistema, i el dia a dia com a turista viatjant per l’Antàrtida.

SOBRE RUBÉN SÁNCHEZ

Apassionat de la natura, el paisatge i la fauna, Rubén Sánchez dedica la major part del seu temps professional a la fotografia i vídeo de viatges.

Amb una llarga experiència al cinema i la televisió com a realitzador de documentals, treballa per a Getty Images i els seus treballs es poden trobar en medis com National Geographic, Discovery Channel, Lonely Planet, Traveller, HBO o Netflix.

___________________

Esta exposición, que contiene más de 40 imágenes de su trabajo realizado en el continente blanco, muestra la belleza de los paisajes y la fauna, la fragilidad de su ecosistema, y ​​el día a día como turista viajando por la Antártida.

SOBRE RUBÉN SÁNCHEZ

Apasionado de la naturaleza, el paisaje y la fauna, Rubén Sánchez dedica la mayor parte su tiempo profesional a la fotografía y vídeo de viajes.

Con una larga experiencia en el cine y la televisión como realizador de documentales, trabaja para Getty Images y sus trabajos de pueden encontrar en medios como National Geographic, Discovery Channel, Lonely Planet, Traveler, HBO o Netflix.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *