Publicado el 28 de junio de 2019

“HOME” és una aventura creativa i interactiva en tres actes, realitzada pel fotògraf Roberto Iván Cano, el compositor Valdivia i la redactora creativa Ana Mª Ortega.

Es tracta d’un viatge per paisatges remots de gran bellesa, rescatats de l’Àrtic, l’Antàrtida, Hawaii o Alaska, amb una particularitat en comú: alguna vegada van ser, o encara són, la “llar” d’algú, integrats en un entorn únic, natural i salvatge, però encara amb la presència d’una empremta humana.

La natura sempre reclamarà tot allò que abandonem, però sempre quedarà un ressò humà que ens parla i que ens arriba a través d’aquesta aventura sensorial que explora el delicat equilibri entre llar i paisatge.

Com bé diu Roberto Iván Cano, aquest projecte “no acaba aquí, està viu, amagat en els racons més perduts dels nostre planeta. Seguim explorant.”

Una exploració fotogràfica, narrativa i musical

“HOME” és la primera exposició interactiva a Xperience Barcelona. Al costat de cada imatge, el visitant trobarà un codi QR, un mapa i un relat curt, o un poema. Capturant aquest codi, i mitjançant l’ús dels seus auriculars, el visitant podrà escoltar les peces musicals que Valdivia ha realitzat per a cadascuna de les obres. Al mateix temps, és possible llegir els textos d’Ana Maria Ortega i ubicar la fotografia en un mapa d’aquarel·la que ella mateixa ha pintat per a l’ocasió. D’aquesta manera, el recorregut pels 14 paisatges de “HOME” es converteix en una experiència diferent per als sentits.

El proper 16 de juliol a les 19h, el fotògraf Roberto Iván Cano visitarà Xperience Barcelona per presentar aquesta exposició, que es podrà visitar fins el 14 de setembre.

 

«HOME» es una aventura creativa e interactiva en tres actos, realizada por el fotógrafo Roberto Iván Cano, el compositor Valdivia y la redactora creativa Ana Mª Ortega.

Se trata de un viaje por paisajes remotos de gran belleza, rescatados del Ártico, la Antártida, Hawai o Alaska, con una particularidad en común: alguna vez fueron, o todavía son, el «hogar» de alguien, integrados en un entorno único, natural y salvaje, pero aún con la presencia de una huella humana.

La naturaleza siempre reclamará todo lo que abandonamos, pero siempre quedará un eco humano que nos habla y que nos llega a través de esta aventura sensorial que explora el delicado equilibrio entre hogar y paisaje.

Como bien dice Roberto Iván Cano, este proyecto «no termina aquí, está vivo, escondido en los rincones más perdidos de nuestro planeta. Seguimos explorando.»

Una exploración fotográfica, narrativa y musical.

«HOME» es la primera exposición interactiva en Xperience Barcelona. Junto a cada imagen, el visitante encontrará un código QR, un mapa y un relato corto, o un poema. Capturando este código, y mediante el uso de sus auriculares, el visitante podrá escuchar las piezas musicales que Valdivia ha realizado para cada una de las obras. Al mismo tiempo, es posible leer los textos de Ana María Ortega y ubicar la fotografía en un mapa de acuarela que ella misma ha pintado para la ocasión. De este modo, el recorrido por los 14 paisajes de «HOME» se convierte en una experiencia diferente para los sentidos.

El próximo 16 de julio a las 19h, el fotógrafo Roberto Iván Cano visitará Xperience Barcelona para presentar esta exposición, que se podrá visitar hasta el 14 de septiembre.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *