Viatge al Perú Real i Gastronòmic

Publicado el 29 de mayo de 2018

El patrimoni cultural del Perú és immens, des de Machu Picchu, la meravella arquitectonica andina, fins a la ciutat de Cusco, passant per la seva gastronomia, caracteritzada per la barreja de cultures. Aquest mes volem apropar-vos aquest al “Perú real i gastronòmic”.“Qosqo” és el nom quítxua de la capital de l’imperi inca i significa “el melic del món”. Aquesta concepció de la ciutat del Cusco com a centre neuràlgic s’explica perquè va ser la capital de l’imperi més gran de sudamèrica, essent capaç d’articular un vast territori amb una geografia complexa donada la seva heterogeneïtat. En aquesta conferència ens passejarem per la capital dels inques -avui coberta per la ciutat colonial- per conèixer com va ser la vida inca a la ciutat: política, administració, religió, festes, etc.

Els temples que voregen el Machu Picchu o Muntanya Vella,son un dels majors atractius de la zona de Cusco. Aquesta ciutat Inca construïda dalt una muntanya i considerada Patrimoni de la Humanitat, es considerada Santuari Històric de Perú des de 1981. La seva majestuosa arquitectura està formada per una ciutadella composta per 140 estructures amb una alçada mitja de 2450 metres sobre el nivell del mar. Els Inques van ser un gran imperi conquistador que lluny de destruir la cultura als països que conquistaven, assimilaven les seves maneres de viure i miraven de treure’n profit dels millors trets per a la construcció d’una cultura conjunta.

La serralada peruana gaudeix d’una gran tradició gastronòmica on les carns, peixos, tubercles i els grans son els protagonistes. Un dels plats més reconeguts a reu del món és el Ceviche, fet a base de peix cru marinat amb llimona i ají.

El proper 8 de juny en una jornada molt especial on el xef Carlos Álvarez ens farà una demostració de com es prepara el Ceviche! i el 19 de juny, Ariadna Baulenas ens porta a descobrir els tresors del Machu Picchu per conèixer la verdadera importància d’aquest jaciment.

______________________

El patrimonio cultural de Perú es inmenso, desde Machu Picchu, la maravilla arquitectónica andina, hasta la ciudad de Cuzco, pasando por su gastronomía, caracterizada por la mezcla de culturas. Este mes queremos acercarnos a este “Perú real y gastronómico”. “Qosqo” es el nombre quítxua de la capital del imperio inca y significa “el ombligo del mundo”. Esta concepción de la ciudad de Cuzco como centro neurálgico se explica debido a que fue la capital del imperio más grande de sudamérica, siendo capaz de articular un basto territorio con una geografia compleja dada su heterogeneidad. En esta conferencia pasearemos por la capital de los incas -hoy cubierta por la ciudad colonial- para conocer como fue la vida inca en la ciudad: politica, administrativa, religiosa, fiestas, etc.

Los templos que rodean el Machu Picchu o Montaña Vieja,son uno de los mayores atractivos de la zona de Cuzco. Esta ciudad Inca construida en lo alto de una montaña y considerada Patrimonio de la Humanidad, es considerada Santuario Històrico de Perú des de 1981. Su majestuosa arquitectura está formada por una ciudadela compuesta por 140 estructuras con un altura media de 2450 metros sobre el nivel del mar. Los Incas fueron un gran imperio conquistador que lejos de destruir la cultura de los países conquistados, asimilaban su forma de vida e intentaban sacar provecho de sus mejores rasgos para la construcción de una cultura conjunta.

La serralada peruana disfruta de una gran tradición gastronómica donde las carnes, pescados, tubérculos y los granos son los grandes protagonistas. Uno de los platos más reconocidos a nivel mundial es el Ceviche, hecho a base de pescado crudo marinado con limón y ají.

¡El próximo 8 de junio en una jornada muy especial donde el chef Carlos Álvarez nos hará una desmostración de cómo preparar el Ceviche! y el 19 de junio, Ariadna Baulenas nos lleva a descubrir los tesoros del Machu Picchu para conocer la verdadera importancia de esta yacimiento.

 

I si vols més aventura vine a recórrer el melic del món amb nosaltres al proper viatge que hem organitzat especialment per a tu, amb sortida des de Barcelona i Madrid el 2 de novembre on gaudiràs visitant les següents destinacions:

Lima

Arequipa

Cañón del Colca

Puno

Llac Titicaca

Cusco

Pisac

Ollantaytambo

Urubamba

Machu Picchu

Poroy

Consulta als nostres experts trucant al 93 209 70 99!

______________________

Si quieres más aventura ven a recorrer el ombligo del mundo con nosotros en el próximo viaje que hemos organizado especialmente para ti, con salida des de Barcelona y Madrid el 2 de noviembre donde disfrutarás visitando las siguientes destinaciones:

Lima

Arequipa

Cañón del Colca

Puno

Lago Titicaca

Cusco

Pisac

Ollantaytambo

Machu Picchu

Poroy

¡Consulta a nuestros expertos llamando al 93 209 70 99!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *