Quaderns de Viatge B the travel brand by Nukkias

Publicado el 25 de octubre de 2018

De vegades, un quadern pot convertir-se en el nostre millor company de viatge. En ell podem anotar aquells pensaments que ens sorgeixen al llarg del nostre recorregut o les impressions que ens han causat un paisatge o un monument. Podem enganxar fotografies, bitllets de transport, entrades de museus. En definitiva, es converteix en un diari de records d’aquest viatge que mai oblidarem.

B the travel brand i la marca de papereria Nukkias s’uneixen en una exclusiva col·lecció de quaderns de viatges inspirats en les destinacions top del Carib: Jamaica, Cuba, Mèxic i República Dominicana.

Amb una cura disseny i una qualitat excel·lent, aquests quaderns destaquen pel seu color i la seva energia. Llibretes viatgeres que capten a la perfecció l’essència d’aquests destins caribenys.

______________________________

En ocasiones, un cuaderno puede convertirse en nuestro mejor compañero de viaje. En él podemos anotar aquellos pensamientos que nos surgen a lo largo de nuestro recorrido o las impresiones que nos han causado un paisaje o un monumento. Podemos enganchar fotografías, billetes de transporte, entradas de museos. En definitiva, se convierte en un diario de recuerdos de ese viaje que nunca olvidaremos.

B the travel brand y la marca de papelería Nukkias se unen en una exclusiva colección de cuadernos de viajes inspirados en los destinos top del Caribe: Jamaica, Cuba, México y República Dominicana.

Con un cuidado diseño y una calidad excelente, estos cuadernos destacan por su color y su energía. Libretas viajeras que captan a la perfección la esencia de esos destinos caribeños.

 

NUKKIAS Paper from Barcelona és la marca de productes de papereria ubicada a Barcelona per als amants del disseny, els enamorats de la il·lustració i els apassionats de l’art. Creada per la Núria, una jove emprenedora, col·laboren a més en la lluita per eradicar la malaltia de Pian. Un nou concepte de papereria que destaca per la seva exquisidesa i que dóna visibilitat a través del disseny dels seus productes.

La col·laboració amb Nukkias neix precisament de la voluntat de donar suport als emprenedors amb els que compartim valors com la innovació i el talent, sempre amb un tracte proper i personalitzat i a Xperience Barcelona hem preparat un taller d’scrapbrooking en el que podreu donar curs a la vostra imaginació.

_______________________________

NUKKIAS Paper from Barcelona es la marca de productos de papelería ubicada en Barcelona para los amantes del diseño, los enamorados de la ilustración y los apasionados del arte. Creada por Núria, una joven emprendedora, colaboran además en la lucha para erradicar la enfermedad de Pian . Un nuevo concepto de papelería que destaca por su exquisitez y que da visibilidad a través del diseño de sus productos.

La colaboración con Nukkias nace precisamente de la voluntad de apoyar a los emprendedores con los que compartimos valores como la innovación y el talento, siempre con un trato cercano y personalizado y en Xperience Barcelona hemos preparado un taller de scrapbooking en el que podréis dar rienda suelta a vuestra imaginación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *