Els secrets de la fotografia de viatges.

Publicado el 18 de mayo de 2018

Després de tres dècades de treball com a professional del reportatge, treballant per a publicacions com National Geographic i per a la revista Viatjar entre moltes altres, Tino Soriano s’aproxima a la pròpia essència de la fotografia amb plantejaments eminentment pràctics, de manera que et serà fàcil llegir-lo perquè els conceptes més importants els trobaràs exposats de manera diàfana, sense incidir en complicats detalls o explicacions interminables.

Aquest viatge fotogràfic està concebut per estimular els teus dots artístics naturals i t’ajudarà a aprofundir en la teva visió. Els aspectes més tècnics cedeixen el pas a la intuïció i als sentiments, el veritable motor d’aquesta especialitat. Reconeixeràs les claus per superar l’error del que emmalalteix la majoria dels aficionats, que és limitar-se a fotografiar mecànicament el que està davant, i accediràs a un nivell superior sense que tingui major importància el tipus de càmera que utilitzes.

Tino Soriano aborda la fotografia a través de paisatges commovedors, de rostres que no oblidaràs mai, de festes populars i urbs plenes de gent, d’increïbles safaris, creuers, museus i monuments meravellosos, aventures úniques i molt més … Descobriràs tot el que un fotògraf necessita per crear un estil propi i reflectir la seva visió del món.

__________________

Después de tres décadas de trabajo como profesional del reportaje, trabajando para publicaciones como National Geographic y para la revista Viajar entre muchas otras, Tino Soriano se aproxima a la propia esencia de la fotografía con planteamientos eminentemente prácticos, de manera que te será fácil leerlo porque los conceptos más importantes los encontrarás expuestos de manera diáfana, sin incidir en complicados detalles o explicaciones interminables.

Este viaje fotográfico está concebido para estimular tus dotes artísticas naturales y te ayudará a profundizar en tu visión. Los aspectos más técnicos ceden el paso a la intuición y a los sentimientos, el verdadero motor de esta especialidad. Reconocerás las claves para superar el error del que adolece la mayoría de los aficionados, que es limitarse a fotografiar mecánicamente lo que está delante, y accederás a un nivel superior sin que tenga mayor importancia el tipo de cámara que utilizas.

Tino Soriano aborda la fotografía a través de paisajes conmovedores, de rostros que no olvidarás jamás, de fiestas populares y urbes atestadas de gente, de increíbles safaris, cruceros, museos y monumentos maravillosos, aventuras únicas y mucho más… Descubrirás todo lo que un fotógrafo necesita para crear un estilo propio y reflejar su visión del mundo.

Nascut a Barcelona i posseïdor de nombrosos reconeixements nacionals i internacionals, ha estat premiat per la Unesco en diverses ocasions i ha estat guardonat amb els més prestigiosos premis de fotografia per la seva trajectòria com a fotògraf i viatger. Així mateix va obtenir el reconeixement de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i l’OMS per la seva tasca de divulgació de la sanitat a través dels seus reportatges fotogràfics.

Com alumne s’ha format amb fotògrafs tan rellevants com Elliot Erwitt, Alex Webb o l’editor gràfic Christian Caujolle entre altres.

Actualment figura al selecte grup de docents-experts de la Nacional Geographyc Society per la seva àmplia experiència educativa en prestigioses universitats.

Ha impartit conferències esporàdiques i tallers de fotografia humanista i sobre reportatge a tota la geografia espanyola i en països com Mèxic, USA, Etiòpia, Myanmar, Índia, Filipines, Perú o la Xina i exposat en nombroses galeries.

L’1 de Juny ens visita a la Flagship de Barcelona per presentar-nos el seu últim llibre: Els secrets de la fotografia de viatges.

___________________

Nacido en Barcelona y poseedor de numerosos reconocimientos nacionales e internacionales, ha sido premiado por la Unesco en varias ocasiones y ha sido galardonado con los más prestigiosos premios de fotografía por su trayectoria como fotógrafo y viajero. Asimismo obtuvo el reconocimiento de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya y la OMS por su labor de divulgación de la sanidad a través de sus reportajes fotográficos.

Como alumno se ha formado con fotógrafos tan relevantes como Elliot Erwitt, Alex Webb o el mítico editor gráfico Christian Caujolle entre otros.

En la actualidad figura en el selecto grupo de docentes-expertos de la Nacional Geographyc Society por su amplia experiencia educativa en prestigiosas universidades.

Ha impartido conferencias esporádicas y talleres de fotografía humanista y sobre reportaje en toda la geografía española y en países como México, USA, Etiopía, Myanmar, India, Filipinas, Perú o China y expuesto en numerosas galerías.

El 1 de Junio nos visita a la Flagship de Barcelona para presentarnos su último libro: Los secretos de la fotografía de viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *