Pedals Inquiets: Barcelona – Bangkok en bicicleta

Publicado el 8 de agosto de 2018

El cicloturisme és la pràctica que combina el ciclisme i el turisme. És a dir, no té caràcter de competició i comporta el fet d’avançar llargues distàncies per conèixer món, carregant amb tot l’equipatge necessari. T’has plantejat mai un viatge a pedals? Genís Mauri, del blog Areveure.cat, inspirat per la mil·lenària ruta de la seda, ha fet el trajecte des de Barcelona fins a Bangkok sobre les dues rodes de la seva bicicleta, la Valentina,  i el proper dijous 13 de setembre ens explica la seva experiència i aventures a través de 15 països, donant-nos pistes i recomanacions per iniciar-nos al fascinant món del cicloturisme.

____________________

El cicloturismo es la práctica que combina el ciclismo y el turismo. Es decir, no tiene carácter de competición y conlleva el hecho de avanzar largas distancias para conocer mundo, cargando con todo el equipaje necesario. Te has planteado nunca un viaje a pedales? Genís Mauri, del blog Areveure.cat, inspirado por la milenaria ruta de la seda, ha hecho el trayecto desde Barcelona hasta Bangkok sobre las dos ruedas de su bicicleta, Valentina, y el próximo jueves 13 de septiembre nos cuenta su experiencia y aventuras a través de 15 países, dándonos pistas y recomendaciones para iniciarnos en el fascinante mundo del cicloturismo.

 

Prepareu-vos per a un viatge fascinant sobre les rodes de la Valentina on ella i el Genís han rebut regals inesperats a Savona, han estat convidats a casaments i festes d’aniversari, han patit entrebancs, se les han vistes amb paperassa burocràtica, han esperat hores interminables per agafar un ferri o un tren, han passejat per llacs de sal però sobretot, han conegut la hospitalitat de la gent per tot arreu i han descobert paisatges, menjars i tradicions que han fet que aquest viatge a pedals hagi valgut la pena!

_____________________

Prepárate para un viaje fascinante sobre las ruedas de Valentina donde ella y Genís han recibido regalos inesperados en Savona, han sido invitados a bodas y fiestas de cumpleaños, han sufrido tropiezos, se las han visto con papeleo burocrático, han esperado horas interminables para coger un ferry o un tren, han paseado por lagos de sal pero sobre todo, han conocido la hospitalidad de la gente en todas partes y han descubierto paisajes, comidas y tradiciones que han hecho que este viaje a pedales ¡haya valido la pena!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *