Trobada amb Ona Carbonell

Publicado el 11 de mayo de 2018

El proper 7 de de Juny teniu una cita ineludible amb l’esport a Xperience Barcelona. Ona Carbonell, capitana de l’equip olímpic de natació sincronitzada, visita el nostre espai per compartir una tarda amb tots aquells que vulguin conèixer més de prop a aquesta esportista d’elit.

L’encarregat d’entrevistar l’Ona serà Andrés Corpas, periodista esportiu de El Mundo i autor del llibre «Las damas del agua».

____________________

El próximo 7 de Junio tenéis una cita ineludible con el deporte en Xperience Barcelona. Ona Carbonell, capitana del equipo olímpico de natación sincronizada, visita nuestro espacio para compartir una tarde con todos aquellos que quieran conocer más de cerca a esta deportista de élite.

El encargado de entrevistar a Ona será Andrés Corpas, periodista deportivo de El Mundo y autor del libro “Las damas del agua”.

SOBRE ONA CARBONELL

Ona Carbonell es va iniciar a la natació als 10 anys al Club Natació Kallipolis, havent practicat anteriorment gimnàstica rítmica.

Va participar als Jocs Olímpics de Londres 2012, on va guanyar la medalla de plata en la modalitat de duo, al costat d’Andrea Fuentes. Quatre anys després, a les Olimpíades de Rio 2016, va aconseguir la de bronze en la modalitat per equips.

__________________

Ona Carbonell se inició en la natación a los 10 años en el Club Natación Kallipolis, habiendo practicado anteriormente gimnasia rítmica.

Participó en los Juegos Olímpicos de Londres 2012, donde ganó la medalla de plata en la modalidad de dúo, junto a Andrea Fuentes. Cuatro años después, en las Olimpiadas de Rio 2016, logró la de bronce en la modalidad por equipos.

 

Amb la sortida d’Andrea Fuentes de l’equip nacional el 2013, Ona Carbonell passa a ser la solista. Al Mundial de Barcelona 2013, va nedar el sol lliure amb la música de Freddie Mercury, líder de la banda anglesa Queen, i Montserrat Caballé, que va sonar als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Amb la coreografia, supervisada per la pròpia Montserrat Caballé,  va guanyar la medalla de bronze.

__________________

Con la salida de Andrea Fuentes del equipo nacional en 2013, Ona Carbonell pasa a ser la solista. En el Mundial de Barcelona 2013, nadó el solo libre con la música de Freddie Mercury, líder de la banda inglesa Queen, y Montserrat Caballé, que sonó en los Juegos Olímpicos de Barcelona 1992. La coreografía, supervisada por la propia Montserrat  Caballé, le valió ganar la medalla de bronce.

Després dels últims sis mundials, Ona suma ja un total de 20 medalles. Fora de l’aigua i de l’esport, la seva vida es mou al voltant de l’estudi de l’art i el disseny de moda.

___________________

Tras los últimos seis mundiales, Ona suma ya un total de 20 medallas. Fuera del agua y del deporte, su vida se mueve alrededor del estudio del arte y el diseño de moda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *