Publicado el 23 de mayo de 2018

A mig camí entre Orient i Occident, i l’altra banda de la Mediterrània, Israel és destí de milions d’anhels. Pocs països ofereixen al seu interior una barreja tan variada de sensacions i contrastos.
En el seu cor batega Jerusalem que acull les tres principals religions monoteistes; una amalgama de cultures que es reflecteix en la seva proposta gastronòmica, barreja de tots els pobles que l’han trepitjat.
Abocada al mar, la sempre dinàmica Tel Aviv s’erigeix ​​com a recipient de l’arquitectura més avantguardista en un marc de respecte per totes les creences i condicions. Al sud, el mar Mort i el desert del Negev, pura naturalesa, mostren -sota el sol de Orient- seu aspecte més sobri, més màgic i més extrem i converteix a aquesta part del país en lloc de desig per a milers d’aventurers i esportistes de tot el món. Al nord, ciutats com Akko, Haifa o Tiberias mantenen la mateixa vitalitat que milers d’anys enrere, fossin romans, templers o creuats. Tot això, i molt més, és Israel, un país que ho té tot i en què res és el que sembla … perquè sempre és molt més del que s’espera. Aquest mes acollim l’exposició Israel: Colors i Sabors. Siguin benvinguts. Shalom!

Foto: Jordi Canal

A medio camino entre Oriente y Occidente, y al otro lado del Mediterráneo, Israel es destino de millones de anhelos. Pocos países ofrecen en su interior una mezcla tan variada de sensaciones y contrastes.

En su corazón late Jerusalén que acoge las tres principales religiones monoteístas; una amalgama de culturas que se refleja en su propuesta gastronómica, mezcla de todos los pueblos que la han pisado.

Abocada al mar, la siempre dinámica Tel Aviv se erige como recipiente de la arquitectura más vanguardista en un marco de respeto para todas las creencias y condiciones. Al sur, el mar Muerto y el desierto del Negev, pura naturaleza, muestran -bajo el sol de Oriente- su aspecto más sobrio, más mágico y más extremo y convierte a esta parte del país en lugar de deseo para miles de aventureros y deportistas de todo el mundo.  Al norte, ciudades como Akko, Haifa ó Tiberias mantienen la misma vitalidad que miles de años atrás, fueran romanos, templarios o cruzados. Todo ello, y mucho más, es Israel, un país que lo tiene todo y en que nada es lo que parece… porque siempre es mucho más de lo que se espera. Este mes acogemos la exposición Israel: Colores y Sabores. Sean bienvenidos. ¡Shalom!

Foto: Joan Vendrell

 

I per tal que pogueu gaudir d’Israel amb tots els sentits, hem preparat una sèrie d’activitats per aquest mes de juny:

Travel Talks: La mar Morta està molt Viva. 26 de juny 19h: Vine a descobrir les innombrables avantatges que els minerals de la mar Morta ofereixen per a la salut.

Travel Talks: Israel, una realitat per descobrir. 27 de juny 19h: L’historiador Francesc Carol ens convida a conèixer la història d’Israel.

Travel Talks: «Friends in Travel.» 4 de juliol 19h: Pensàvem que estava magnificada la idea de que res seguiria igual després de visitar Israel. Estàvem equivocats!

Travel Lessons: Masterclass de fotografía amb Álvaro Laforet. 5 de juliol 19h.

____________________

Y para que podáis disfrutar de Israel con todos los sentidos, hemos preparado una serie de actividades para este mes de junio:

Travel Talks: El mar Muerto está muy Vivo. 26 de junio 19h: Ven a descubrir las innombrables ventajas que los minerales del mar Muerto ofrecen para la salud.

Travel Talks: Israel, una realidad para descubrir. 27 de junio 19h: El historiador Francesc Carol nos invita a conocer la historia de Israel.

Travel Talks: «Friends in Travel.» 4 de julio 19h: Pensábamos que estaba magnificada la idea de que nada seguiría igual después de visitar Israel. ¡Estábamos equivocados!

Travel Lessons: Masterclass de fotografía con Álvaro Laforet. 5 de julio 19h.

Foto: Álvaro Laforet

Comments:

1 thoughts on “Israel: Colors i Sabors


14 de junio de 2018

MARAVILLOSAS FOTOS Y SU HISTORIA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *