Viatja amb la Kris Ubach al Regne de Siam i el Festival de les Aigües

Publicado el 24 de octubre de 2018

En la seva elaborada cuina, en la decoració dels seus temples, la seva elegant hospitalitat, la seva artesania … els tailandesos són els reis de l’exquisidesa en tants camps que costa trobar anàlegs en qualsevol altre lloc del món. Aquesta vegada viatjarem a l’extrem Nord del país en ple Songkran, l’any nou tailandès, per submergir-nos en una festa on l’aigua pren el protagonisme no només en els temples sinó també pels carrers de les ciutats. En Chiang Mai -la localitat on aquesta festivitat se celebra amb major fervor- podrem participar en batalles d’aigua i contemplar els seus colorits desfilades. Ja en ruta pel Triangle d’Or visitarem els mercats de les ètnies locals, aprendrem a cuinar algunes especialitats thai i també descobrirem les ciutats perdudes de Sukhotai i Ayuttaya, antigues capitals del mític Regne de Siam. El nostre viatge acabarà a Bangkok, la capital, per conèixer alguns dels seus racons menys transitats i endinsar-nos en els més imponents temples budistes del país.

___________________________

En su elaborada cocina, en la decoración de sus templos, en su elegante hospitalidad, en su artesanía… los tailandeses son los reyes de la exquisitez en tantos campos que cuesta encontrar análogos en cualquier otro lugar del mundo. Esta vez viajaremos al extremo Norte del país en pleno Songkran, el año nuevo tailandés, para sumergirnos en una fiesta donde el agua toma el protagonismo no solo en los templos sino también por las calles de las ciudades. En Chiang Mai —la localidad donde esta festividad se celebra con mayor fervor— podremos participar en batallas de agua y contemplar sus coloridos desfiles. Ya en ruta por el Triángulo de Oro visitaremos los mercados de las etnias locales, aprenderemos a cocinar algunas especialidades thai y también descubriremos las ciudades perdidas de Sukhotai y Ayuttaya, antiguas capitales del mítico Reino de Siam. Nuestro viaje terminará en Bangkok, la capital, para conocer algunos de sus rincones menos transitados y adentrarnos en los más imponentes templos budistas del país.

 

Nascuda a Barcelona, Kris Ubach ​​és viatgera, fotògrafa, amant de l’aventura i des de fa més de quinze anys és fotoperiodista professional especialitzada en viatges i gastronomia.Kris ha viatjat a més de 75 països d’arreu del món, i tot i que té un ampli coneixement de nombroses cultures i realitats socials, mai ha perdut aquesta curiositat i capacitat de sorpresa del primer moment. La seva frase: «Com més viatjo més em queda per conèixer.» Realitza reportatges escrits i gràfics per a revistes i diaris d’àmbit nacional i internacional. És col·laboradora habitual en publicacions especialitzades com National Geographic, Conde Nast Traveler o Lonely Planet i ha participat en nombrosos programes de ràdio. El seu últim treball és el llibre il·lustrat Fotografia d’Aventura i en Condicions Extremes (2015). En l’actualitat es troba treballant en un altre llibre de viatges. Ha rebut diversos premis internacionals pels seus treballs periodístics a Croàcia (Zlata Penkala-Ploma d’Or) en els anys 2008 i 2015, Polinèsia Francesa (Tahití i les seves Lletres) el 2010 i República Txeca el 2014. En aquesta ocasió Kris Ubach s’uneix a El País Viajes per aventurarse al Regne de Siam.

______________________________

Nacida en Barcelona, Kris Ubach es viajera, fotógrafa, amante de la aventura y desde hace más de quince años es fotoperiodista profesional especializada en viajes y gastronomía. Kris ha viajado a más de 75 países en todo el mundo, y aunque tiene un amplio conocimiento de numerosas culturas y realidades sociales, nunca ha perdido esa curiosidad y capacidad de sorpresa del primer momento. Su frase: “Cuanto más viajo más me queda por conocer.” Realiza reportajes escritos y gráficos para revistas y periódicos de ámbito nacional e internacional. Es colaboradora habitual en publicaciones especializadas como National Geographic, Conde Nast Traveler o Lonely Planet y ha participado en numerosos programas de radio. Su último trabajo es el libro ilustrado Fotografía de Aventura y en Condiciones Extremas (2015). En la actualidad se encuentra trabajando en otro libro de viajes. Ha recibido varios premios internacionales por sus trabajos periodísticos en Croacia (Zlata Penkala-Pluma de Oro) en los años 2008 y 2015, Polinesia Francesa (Tahití y sus Letras) en 2010 y República Checa en 2014. En esta ocasión Kris de Une a El País Viajes para aventurarse en el Reino de Siam.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *