Imagineindia International Film Festival

Publicado el 17 de julio de 2018

Imagineindia, que aquest any ha celebrat la seva 17ª edició, és el festival de referència a Espanya de cultura asiàtica, amb projeccions de grans produccions i de cinema independent. Aquest mes de setembre pots gaudir d’alguns dels curtmetratges i  pel·lícules que s’han projectat al festival en aquesta última edició al nostre espai Xperience Barcelona. Consulta la nostra agenda!

__________________

Imagineindia, que este año ha celebrado su 17ª edición, es el festival de referencia en España de cultura asiática, con proyecciones de grandes producciones y de cine independiente. Este mes de septiembre puedes disfrutar de algunos de los cortometrajes y películas que se han proyectado en el festival en esta última edición en nuestro espacio Xperience Barcelona. ¡Consulta nuestra agenda!

 

Dilluns 3 de setembre:

“Mousse” (John Hellberg)

Aquest curtmetratge, guanyador en més de 80 festivals ens explica la història d’Mousse, un home de principis que fart de la seva vida de segona classe es va plantejar la pregunta: Què pot ser més fàcil que robar una petita botiga d’apostes?

__________________

Lunes 3 de septiembre:

“Mousse” (John Hellberg)

Este cortometraje, ganador en más de 80 festivales nos cuenta la historia de Mousse, un hombre de principios que harto de su vida de segunda clase se plante la pregunta: ¿Qué puede ser más fácil que robar una pequeña tienda de apuestas?  

 

 

Dilluns 3 de setembre:

“Szamota’s Mistress” (Adam Uryniak)

La història ens explica com Józef Szamot, un notari, arriba a una mansió abandonada a Różowola. La seva tasca és estimar el valor de la propietat. L’últim propietari, el comte Kalergis, és considerat un boig entre els habitants, i s’expliquen diferents històries sobre ell fins avui. Teòfil, el majordom de l’ex comte, està a càrrec de la casa. El personatge principal passa uns dies a la propietat. En el transcurs del seu treball, es troba amb el retrat d’una dona bella i un vell diari del comte. L’atmosfera de la casa influeix fortament en Szamota. L’home s’oblida lentament del seu treball i es dedica cada vegada més a descobrir els secrets de Różowola. Una nit, la dona del retrat es presenta a Szamota i passen una nit embriagadora junts. Al matí, no hi ha rastre de la seva amant, de manera que l’home sospita que la seva «visita» va ser només un somni, que va ser influenciat per una gran quantitat de vi consumit. No obstant això, altres esdeveniments estranys indiquen que al palau, a més de Szamota i Teofil hi ha algú més. El personatge principal decideix descobrir els secrets amagats en les parets de Różowola sigui com sigui.

__________________

Lunes 3 de septiembre:

“Szamota’s Mistress” (Adam Uryniak)

La historia nos cuenta cómo Józef Szamot, un notario, llega a una mansión abandonada en Różowola. Su tarea es estimar el valor de la propiedad. El último propietario, el conde Kalergis, es considerado un loco entre los lugareños, y se cuentan diferentes historias sobre él hasta hoy. Teófilo, el mayordomo del ex conde, está a cargo de la casa. El personaje principal pasa unos días en la propiedad. En el transcurso de su trabajo, se encuentra con el retrato de una mujer hermosa y un viejo diario del conde. La atmósfera de la casa influye fuertemente en Szamota. El hombre se olvida lentamente de su trabajo y se dedica cada vez más a descubrir los secretos de Różowola. Una noche, la mujer del retrato se presenta a Szamota y pasan una noche embriagadora juntos. Por la mañana, no hay rastro de su amante, por lo que el hombre sospecha que su “visita” fue solo un sueño, que fue influenciado por una gran cantidad de vino consumido. Sin embargo, otros eventos extraños indican que en el palacio, además de Szamota y Teofil hay alguien más. El personaje principal decide descubrir los secretos escondidos en las paredes de Różowola a toda costa.

 

Dilluns 17 de setembre:

“King of Peking” (Sam Voutas)

Ambientada al camp de finals de la dècada de 1990 a la Xina, la pel·lícula explica la història d’un pare (Jun Zhao) que fa tot el possible per ajuntar l’efectiu per a pagaments de pensió alimentària, l’única forma en que el seu ex li permetrà mantenir la custòdia del seu fill. Aprofitant la comèdia absurda que pot produir la tragèdia, el pare recorre al contraban amb les pel·lícules del teatre on treballa. Amb l’ajuda del seu fill, el projeccionista, convertit en conserge, convertit en falsificador, ven pel·lícules barates a la seva comunitat amb molt èxit.

_____________________

Lunes 17 de septiembre:

“King of Peking” (Sam Voutas)

Ambientada en el campo de finales de la década de 1990 en China, la película cuenta la historia de un padre (Jun Zhao) que hace todo lo posible para juntar el efectivo para pagos de pensión alimenticia, la única forma en que su ex le permitirá mantener la custodia de su hijo. Aprovechando la comedia absurda que puede producir la tragedia, el padre recurre al contrabando con las películas del teatro donde trabaja. Con la ayuda de su hijo, el proyeccionista, convertido en conserje, convertido en falsificador, vende películas baratas a su comunidad con mucho éxito.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *