Lectures viatgeres per a aquest estiu

Publicado el 11 de agosto de 2022

Des de B travel Xperience et portem una selecció de títols molt refrescants per a fer front a les altes temperatures d’aquest estiu. Què et sembla si descobrim destinacions de somni amb les que gaudir d’un viatge inoblidable, deixar-nos portar, endinsar-nos en la naturalesa més salvatge o recórrer el món d’una manera més sostenible per a convertir-nos en viatgers més responsables?

Tomba’t a l’hamaca i deixa’t inspirar per les nostres propostes.

Welcome to el Sudeste Asiático

Indonèsia, Singapur, Malàisia, Tailàndia, Myanmar, Vietnam, Cambodja i Filipines. Vuit països en els quals viure increïbles aventures de la mà d’Anaya Touring amb recorreguts que ens permetran descobrir racons únics.

La vuelta a España en 80 viajes de un día

L’editorial Anaya Touring ens proposa el road trip definitiu per les carreteres espanyoles. 10.000 Km per a explorar alguns dels paratges més insòlits del país i gaudir d’un patrimoni històric i monumental extraordinari.

Lagarta. Cómo ser un animal salvaje en España

L’escriptor Gabi Martínez i l’editorial GeoPlaneta ens conviden a descobrir la idiosincràsia espanyola seguint el rastre dels seus animals més emblemàtics. Un homenatge a la fauna i a les persones que dediquen la seva vida a protegir a les espècies més amenaçades.

La guía del viaje sostenible

Lonely Planet ens ofereix alguns consells pràctics i idees inspiradores per a convertir-nos en viatgers conscienciats i responsables. Una guia que ens ajudarà a adoptar actituds més respectuoses amb el mitjà que ens envolta.

 

********

Desde B travel Xperience te traemos una selección de títulos muy refrescantes para hacer frente a las altas temperaturas de este verano. ¿Qué te parece si descubrimos destinos de ensueño con los que disfrutar de un viaje inolvidable, dejarnos llevar, adentrarnos en la naturaleza más salvaje o recorrer el mundo de una manera más sostenible para convertirnos en viajeros más responsables?

Túmbate en la hamaca y déjate inspirar por nuestras propuestas.

 

Welcome to el Sudeste Asiático

Indonesia, Singapur, Malasia, Tailandia, Myanmar, Vietnam, Camboya y Filipinas. Ocho países en los que vivir increíbles aventuras de la mano de Anaya Touring con recorridos que nos permitirán descubrir rincones únicos.

 

La vuelta a España en 80 viajes de un día

La editorial Anaya Touring nos propone el road trip definitivo por las carreteras españolas. 10.000 Km para explorar algunos de los parajes más insólitos del país y disfrutar de un patrimonio histórico y monumental extraordinario.

 

Lagarta. Cómo ser un animal salvaje en España

El escritor Gabi Martínez y la editorial GeoPlaneta nos invitan a descubrir la idiosincrasia española siguiendo el rastro de sus animales más emblemáticos. Un homenaje a la fauna y a las personas que dedican su vida a proteger a las especies más amenazadas.

 

La guía del viaje sostenible

Lonely Planet nos ofrece algunos consejos prácticos e ideas inspiradoras para convertirnos en viajeros concienciados y responsables. Una guía que nos ayudará a adoptar actitudes más respetuosas con el medio que nos rodea.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *