Publicado el 14 de septiembre de 2020

AMB TU FINS A LA LLUNA… DE MEL

 

Saps que ens encanten els casaments i, un any més, tornem amb l’especial més romàntic de l’any: LOVE XPERIENCE.

Aquest any és una mica especial però tranquil, que no s’estengui el pànic, perquè et portem als millors professionals de sector wedding perquè casar-se en temps de COVID no es converteixi en una missió impossible.

Com a bons experts en viatges que som, hem volgut unir-nos als millors wedding planners, restauradors, floristes i organitzadors d’esdeveniments per facilitar-te el procés i ajudar-te a fer de les teves noces un esdeveniment inoblidable.

Passarem ni més ni menys que set dies parlant d’experiències úniques per celebrar un dels moments més importants de la teva vida. T’apuntes?

Dilluns, 21 de setembre, a les 19:00h – La importància d’una comunicació efectiva en el sector nupcial. En aquest fòrum online, Rodolfo Mcartney, creador de l’agència NOQUIERO, parlarà de la importància d’una comunicació efectiva dins el món de les bodes a través de quatre pilars fonamentals: la imatge de marca, la creació de contingut, les xarxes socials i, per descomptat, la relació amb mitjans de comunicació.

Dimarts, 22 de setembre, a les 19:00h – Càtering i decoració perfectes per al teu casament amb Quilicuá. Aquesta tarda ens visiten els experts en càtering i decoració Quilicuá. Ens explicaran com aconseguir que les noves mesures contra el coronavirus no impedeixin fer un casament ideal.

Dimecres, 23 de setembre, a les 19:00h – La Torre del Visco i la Tirolina Fuentespalda. En aquesta sessió ens anem a Terol per partida doble, d’una banda, coneixerem la Torre del Visco, una destinació de luxe senzill i plaer gastronòmic; i l’altra, la Tirolina Fuentespalda, l’atracció ideal per als més aventurers que tinguin ganes d’incrementar els seus índexs d’adrenalina.

Dijous, 24 de setembre, a les 19:00h – El valor de tenir un Wedding Planner. Avui rebem la visita de les nostres estimades Weddings With Love. Ens parlaran de com organitzen els seus casaments i com han treballat amb les seves parelles durant aquesta època tan incerta i excepcional que estem vivint.

Dilluns, 28 de setembre, a les 19:00h – Tu Otra Cocina, el resultat de cuinar els somnis. Aquesta tarda et portem un projecte gastro-innovador que et deixarà amb la boca oberta. Si el que busques és originalitat, frescor, diversió i qualitat, ells són els teus nois.

Dimarts, 29 de setembre, a les 19:00h – Casa’t amb Peonías. Avui parlem de com fer del teu casament un esdeveniment únic i irrepetible amb Patricia Gárate de Peonías Eventos. Ella ens demostrarà que celebrar una cerimònia emotiva, bonica i plena de moments únics, també és possible en temps de COVID.

Dimecres, 30 de setembre, a les 19:00h – Com triar les flors per al teu casament. Els millors consells i les últimes tendències. Tanquem el nostre especial amb unes convidades d’excepció: Alicia i Fàtima, creadores de Arbolande. Elles et donaran els millors consells perquè el vostre casament brilli gràcies a la decoració floral.

_________________________________

CONTIGO HASTA LA LUNA… DE MIEL

Sabes que nos encantan las bodas y, un año más, volvemos con el especial más romántico del año: LOVE XPERIENCE.

Este año es un tanto especial pero tranquilo, que no cunda el pánico, porque te traemos a los mejores profesionales del sector wedding para que casarse en tiempos de COVID no se convierta en una misión imposible.

Como buenos expertos en viajes que somos, hemos querido unirnos a los mejores wedding planners, restauradores, floristas y organizadores de eventos para facilitarte el proceso y ayudarte a hacer de tu boda un evento inolvidable.

Pasaremos nada más y nada menos que siete días hablando de experiencias únicas para celebrar uno de los momentos más importantes de tu vida. ¿Te apuntas?

Lunes, 21 de septiembre, a las 19:00h – La importancia de una comunicación efectiva en el sector nupcial. En este fórum online, Rodolfo MCartney, creador de la agencia NOQUIERO, hablará de la importancia de una comunicación efectiva dentro del mundo de las bodas a través de cuatro pilares fundamentales: la  imagen de marca, la creación de contenido, las redes sociales y, por supuesto, la relación con medios de comunicación.

Martes, 22 de septiembre, a las 19:00h – Cáterin y decoración perfectos para tu boda con Quilicuá. Esta tarde nos visitan los expertos en cáterin y decoración Quilicuá. Nos explicarán cómo conseguir que las nuevas medidas contra el coronavirus no impidan hacer una boda ideal.

Miércoles, 23 de septiembre, a las 19:00h – La Torre del Visco y la Tirolina Fuentespalda. En esta sesión nos vamos a Teruel por partida doble, por un lado, conoceremos La Torre del Visco, un destino de lujo sencillo y placer gastronómico; y por otro, la Tirolina Fuentespalda, la atracción ideal para los más aventureros que tengan ganas de incrementar sus índices de adrenalina.

Jueves, 24 de septiembre, a las 19:00h – El valor de tener un Wedding Planner. Hoy recibimos la visita de nuestras queridas Weddings With Love. Nos hablarán de cómo organizan sus bodas y cómo han trabajado con sus parejas durante esta época tan incierta y excepcional que estamos viviendo.

Lunes, 28 de septiembre, a las 19:00h – Tu Otra Cocina, el resultado de cocinar los sueños. Esta tarde te traemos un proyecto gastro-innovador que te dejará con la boca abierta. Si lo que buscas es originalidad, frescura, diversión y calidad ellos son tus chicos.

Martes, 29 de septiembre, a las 19:00h – Cásate con Peonías. Hoy hablamos de cómo hacer de tu boda un evento único e irrepetible con Patricia Gárate de Peonías Eventos. Ella nos demostrará que celebrar una ceremonia emotiva, bonita y llena de momentos únicos, también es posible en tiempos de COVID.

Miércoles, 30 de septiembre, a las 19:00h – Cómo elegir las flores para tu boda. Los mejores consejos y las últimas tendencias. Cerramos nuestro especial con unas invitadas de excepción: Alicia y Fátima, creadoras de Arbolande. Ellas te darán los mejores consejos para que vuestra boda brille gracias a la decoración floral.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *