Un tour per Nova York

Publicado el 22 de enero de 2018

Un tour per Nova York

No és la primera vegada que a #XperienceBarcelona parlem de Nova York. Una ciutat que ens fascina i que enamora a tot aquell que la visita. Nosaltres l’hem vista des del punt de vista dels viatges per nuvis cosmopolitas. O dels amants de les sèries, quan en Toni de la Torre ens va fer un recorregut per una de les ciutats que més serveix com a escenari a la indústria televisiva i cinematogràfica.

El cas és trobar una excusa per visitar-la o parlar d’ella. I aixó és el que hem tornat a fer a la nostra flagship. Quatre xerrades amb quatre experts, on intentem donar una visió i unes dades diferents de la ciutat que mai dorm. Descobreix Nova York de la mà de NYCgo.com.

Benvinguts a la Gran Poma!

  • 12 de febrer · 19:00h · Història de la Ciutat de Ciutats:  L’antropòleg i historiador Francesc Carol farà un repàs dels episodis històrics clau de l’emblemàtica urb. Apunta-t’hi!

  • 14 de febrer · 19:00h · Nova York amb nens:  Esther, del blog Estoreta, ens explica els secrets per viatjar a la Gran Poma amb nens. Apunta-t’hi!

  • 19 de febrer · 19:00h · Guia per enamorar-se de Nova York:  Si encara no has viatjat a Nova York, estàs de sort. Isabel Leyva ha explorat la ciutat en 34 ocasions i és autora d’un bloc exclusiu sobre Nova York: La 5th con Bleecker StVine a prendre nota dels millors consells: quan viatjar, què visitar, on menjar i com desplaçar-te per la Gran Poma. Apunta-t’hi!

  • 20 de febrer  · 19:00h · Art urbà a Nova York:  De la mà de l’artista Txemy, farem un recorregut per la Gran Poma a través del seu art urbà. Una xerrada que uneix història sobre l’art urbà i, tot passejant, les obres dels millors artistes internacionals.  Apunta-t’hi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *