Publicado el 20 de febrero de 2020

Amb la col·laboració d’El Culturista, aquest mes apropem els nostres petits viatgers a una destinació fascinant: Japó. Un matí d’activitats i tallers per conèixer més de prop la cultura del País del Sol Naixent.

PLANTA 0

11:00h a 14:00h

Instal·lació col·lectiva a partir de l’obra de la Yayoi Kusama a càrrec de l’artista Sandra Partera.

L’activitat està pensada per treballar de manera global d’aquesta artista japonesa. La proposta pretén donar una visió general de la seva feina, jugant amb les seves pintures de punts, escultures de carabasses i d’intervenció de l’espai amb punts.

L’activitat és col·lectiva i de caràcter familiar i inclou un seguit d’activitats transversals amb l’objectiu de reinventar i transformar l’espai de l’entrada de la botiga, creant una instal·lació col·lectiva que es deixarà exposada uns dies.

11:00h a 14:00h

Taller d’il·lustració manga, a càrrec de Cristina Triana. Vols crear el teu propi personatge de manga? Ningú millor que Cristina Triana per ensenyar-te a dissenyar el protagonista de les teves aventures més bojes.

Recomanat per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

PLANTA -1

11:00h a 14:00h

Taller de sushi craft i pràctica amb bastonets japonesos. Què sabeu de la cuina japonesa? Heu tastat alguna vegada el sushi? Sabeu com es fan els makis? Alguna vegada heu provat menjar amb bastonets? En aquest divertit taller, podeu crear les vostres pròpies receptes japoneses. Però… compte! Aquests plats no te’ls podràs menjar!

12:30h

Contacontes: La llegenda de Senbazuru. A la cultura japonesa, la grua és símbol de bona sort i felicitat. En aquest contacontes, podreu conèixer la llegenda de les mil grues de paper.

11:00h a 14:00h

Espai de joc Me&Mine (0-3 anys). Me&Mine ha fet una aposta per aquells jocs d’ahir i de sempre, per a totes les edats i cultures, sense distinció de gènere.

11:00h a 14:00h

Biblioteca viatgera. Per gaudir d’una selecció de llibres infantils per a totes les edats i fer volar la imaginació dels més petits.

Reserva aquí la teva plaça!

 

Con la colaboración de El Culturista, este mes acercamos a nuestros pequeños viajeros a un destino fascinante: Japón. Una mañana de actividades y talleres para conocer más de cerca la cultura del País del Sol Naciente.

PLANTA 0

11:00h a 14:00h

Instalación colectiva a partir de la obra de Yayoi Kusama a cargo de la artista de Sandra Partera.

La actividad está pensada para trabajar de manera global esta artista japonesa. La propuesta pretende dar una visión general de su trabajo, jugando con sus pinturas de puntos, esculturas de calabazas e intervenciones del espacio con puntos.

La actividad es colectiva y de carácter familiar e incluye una serie de actividades transversales con el objetivo de reinventar y transformar el espacio de la entrada de la tienda, creando una instalación colectiva que se dejará expuesta unos días.

11:00h a 14:00h

Taller de ilustración manga, a cargo de Cristina Triana. ¿Quieres crear tu propio personaje de manga? Nadie mejor que Cristina Triana para enseñarte a diseñar al protagonista de tus aventuras más locas..

Recomendado para niños y niñas de 7 a 12 años.

PLANTA -1

11:00h a 14:00h

Taller de sushi craft y práctica con bastoncillos japoneses. ¿Qué sabes de la cocina japonesa? ¿Has probado alguna vez el sushi? ¿Sabes cómo se hacen los makis? ¿Alguna vez has intentado comer con bastoncillos? En este divertido taller, podéis crear vuestras propias recetas japonesas. Pero… ¡cuidado! ¡Estos platos no te los podrás comer!

12:30h

Cuentacuentos: La llegenda de Senbazuru. En la cultura japonesa, la grúa es símbolo de buena suerte y felicidad. En este cuentacuentos, podréis conocer la leyenda de las mil grúas de papel.  

11:00h a 14:00h

Espacio de juego Me&Mine (0-3 años). Me&Mine ha hecho una apuesta por aquellos juegos de ayer y de siempre, para todas las edades y culturas, sin distinción de género.

11:00h a 14:00h

Biblioteca viajera. Para disfrutar de una selección de libros infantiles para todas las edades y hacer volar la imaginación de los más pequeños.

¡Reserva aquí tu plaza!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *