Viatge interior a l’India, un projecte de Jordi Carot

Publicado el 20 de marzo de 2019

Viatjar a l’Índia no és mai un viatge convencional. És un viatge interior, d’autoconeixement, sense mapes.

Jordi Carot ens proposa un viatge als paisatges interiors, instants i personatges sense rostre que, desde les seves fotografies, ens interpel·len i ens conviden a la reflexió i la contemplació. A través de 28 imatges en blanc i negre, iniciem un viatge que s’allunya de l’estereotip, nu de colors, que reivindica la fotografia presa des de la intuïció i la de-construcció de l’instant decisiu.

La mostra, que es podrà visitar fins al 16 de maig, es complementarà amb la projecció de dos films del Festival ImagineIndia (8 d’abril i 29 d’abril) i amb un cicle de conferències a càrrec del poeta Jesús Aguado (12 d’abril), el filòsof Agustín Pániker (24 d’abril) i el professor Vicente Merlo (8 de maig) i l’historiador i antropòleg Francesc Carol (13 de maig).

_____________________________

Viajar a la India no es nunca un viaje convencional. Es un viaje interior, de autoconocimiento, sin mapas.

Jordi Carot nos propone un viaje a los paisajes interiores, instantes y personajes sin rostro que, desde sus fotografías, nos interpelan y nos invitan a la reflexión y la contemplación. A través de 28 imágenes en blanco y negro, iniciamos un viaje que se aleja del estereotipo, desnudo de colores, que reivindica la fotografía tomada desde la intuición y la de-construcción del instante decisivo.

La muestra, que se podrá visitar hasta el 16 de mayo, se complementará con la proyección de dos filmes del Festival ImagineIndia (8 de abril y 29 de abril) y con un ciclo de conferencias a cargo del poeta Jesús Aguado (12 de abril), el filósofo Agustín Pániker (24 de abril), el profesor Vicente Merlo (8 de mayo) y el historiador y antropólogo Francesc Carol (13 de mayo).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *