Viatge de Lapònia i Namíbia de la mà de Kris Ubach

Publicado el 17 de abril de 2018

Aquest més de maig farem una bona volta viatjant de la mà de la fotoperiodista Kris Ubach. Dijous 3, parlant de Laponia, i divendres 4 amb Namíbia, ens endinsarem en les experiencies d’algú que pot pressumir d’haver conquistat ja mig món.

Només una experta viatgera com la Kris Ubach és capaç de fer-nos visitar la Lapònia Finlandesa i Namíbia en una mateixa setmana.

Nascuda a Barcelona, aquesta fotògrafa profesional i periodista freelance especialitzada en viatges ha voltat per tot el món càmera en mà. Tot just aterra a la seva ciutat després d’haver passat un més a Namíbia per explicar-nos el seu viatge.

___________________

Solo una experta viajera como kris Ubach es capaz de hacernos visitar la Laponia Finlandesa y Namibia en una misma semana.

Nacida en Barcelona, esta fotógrafa profesional y periodista freelance especializada en viajes ha recorrido todo el mundo cámara en mano. Recién aterrizada en la ciudad después de haber pasado un mes en Namibia hoy nos visita para explicarnos su viaje.

Imagen de Roberto Iván Cano

Dijous, 3 de Maig: Lapònia Finlandesa

Un mantell blanc s’extén mes enllà del que els nostres ulls són capaços de veure. Si! som a Laponia on els hotels son de gel i podem fer excursions nocturnes en trineu.

Una de les excursions més interessants és el safari d’aurores boreals, o Llums del Nord que és com les coneixen a Laponia.

El museu Arktitkum de Rovaniemi ens permetrà conèixer la geografia i la història d’aquesta zona. Les excurions en trineu amb alefacció inclosa ens permeten gaudir da le fauna de la zona. Un dels llocs mes visitats es l’Snow Castle el qual s’edifica cada any amb una decoració diferent i fins hi tot hi ha una capella on celebren casaments. I si som aventurers podem pujar al trencagels Sampo o nadar a les aigües gelades del Bàltic.Un autèntic paradís gelat.

___________________

Un manto blanco se extiende más allá de lo que nuestra vista alcanza, si! estamos en Laponia donde los hoteles son de hielo y podemos hacer excursiones nocturnas en trineo. Una de las excursiones más interesantes es el safri de auroras boreales, o Luces del Norte que es como las llaman en laponia.

El museo Arktikum de Rovaniemi nos permitirá conocer la geografía e historia de esta zona cercana al Circulo Polar Artico. Las excursiones en trineos con calefacción nos permiten disfrutar de la fauna de la zona. Uno de los lugares más visitados es el Snow Castle el cual se construye cada año con una decoración diferente e incluye una capilla donde celebrar bodas. Y si somos atrevidos podremos subir al rompehielos Sampo o nadar en las agua heladas del Báltico. Un auténtico paraíso helado.

 

 

Divendres, 4 de Maig: Namíbia a través de l’objectiu

Comencem aquest particular safari fotogràfic al Parc Nacional de Etosha on caminem al costat de guepards. Heu vist mai un bosc petrificat? El trobem al desert de Damaraland juntament amb les roques Twyfelfontein i la mítica planta prehistòrica Wellwischia Mirabilis. La mítica costa dels esquelets s’obre camí davant nostra i ens ensenya els vaixells varats des de fa temps, i serem testimonis de la lluita entre dunes i oceà al desert de Namib.

Un llac sec amb arbres morts de color negre formen un dels paisatges més impresionants d’aquesta ruta on creuarem camins amb ramaders i seminòmades els quals han conservat la seva forma de vida i tradicions fins avui. Tota una experiència vital!

___________________

Empezamos este particular safari fotográfico en el Parque Nacional de Etosha donde andaremos al lado de guepardos. Habéis visto alguna vez un bosque petrificado? Lo encontramos en el desierto de Damaraland junto con las rocas Twyfelfontein y la mítica planta prehistórica Wellwischia Mirabilis. La costa de los esqueletos se abre camino delante nuestro y nos enseña barcos hundido que han quedado varados en la costa hace mucho tiempo, y seremos testimonios de la lucha entre dunas y océano en el desierto de Namib. Un lago seco con árboles muertos de color negro forman uno de los paisajes más impresionantes de esta ruta donde cruzaremos nuestro camino con ganaderos y seminómadas los cuales han conservado su forma de vida y tradiciones hasta hoy. Toda una experiencia vital!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *