Viatges amb experts – El País Viajes

Publicado el 26 de febrero de 2018

Viatges amb experts

Si el mes passat ja vam començar aquest cicle amb Sebastián Álvaro i el seu viatje a la màgia de l’Iran juntament amb El País Viajes. I aquest mes seguim amb més propostes innovadores per fer que visquis grans experiències de la mà dels millors experts i prescriptors: Visitem Pompeia amb Jordi Serrallonga, Uzbekistan amb Paco Nadal i la Campinya anglesa amb Espido Freire.

Apunta aquestes dates i no et perdis cap experiència!

  • 5 i 6 de març – 19:00h · La gran ruta de la seda. Kirguistan i Uzbekistan:  Kyrgyzstan i Uzbekistan sent veïnes, no podrien ser més diferentes. Mentres Kyrgyzstan és una terra d’escenaris épics i pastors semi nòmades, Uzbekistan acull les probablement més famoses escales de la Ruta de la Seda a l’Asia Central. Un viatje amb Paco Nadal que ens presenta la nostra companya Debora. Apunta-t’hi!

  • 12 de març – 19:00h · La Pompeia de Goethe amb Jordi Serrallonga: Al segle XVIII destaca un escriptor i viatger alemany per sempre associat amb el Grand Tour: Johann W. Goethe. El seu llibre, Viatge a Itàlia, és una meravellosa narració sobre molts dels tresors que nostres expedicionarios –de la mà de Jordi Serrallonga– descobriran en la Campània Italiana. Apunta-t’hi!

  • 19 de març – 19:00h · Espido Freire desvetlla els escenaris que inspiren les seves novel·les: Recorrem la campiña anglesa de Jane Asuten, on poques autores han connectat tan bé amb el cor humà, i en particular, amb el femení. O recorrem un romàntic viatge inspirat per l’esperança i l’amor, que permetrà descobrir escenaris tan impressionants com els fiords de l’Oest de Noruega, la Muntanya Saint Michel o la Barcelona Gòtica, per acabar en Covarrubias(Burgos), seguint a Kristina una princesa noruega en La Flor del Nord. Apunta-t’hi!

  • 21 de març – 19:00h · Els viatges de Paco Nadal: El periodista Paco Nadal ens presenta els seus viatges favorits amb El País Viajes: Japó, Uganda, Laos o Cambodja i Vietnam pel Mekong. Un munt d’anècdotes i consells, explicats per un dels periodistes de viatges i aventura més reconeguts. Apunta-t’hi!

El País Viajes

El País Viatges by B the travel Brand és una innovadora proposta per viure grans experiències de la mà de reconeguts experts.
Els nostres experts són escriptors, aventurers, fotògrafs, crítics gastronòmics, exploradors, arqueòlegs, músics, dissenyadors, amants de l’art, esportistes, professors, historiadors i per sobre de tot, apassionats viatgers.
Viatgers que volen compartir el seu coneixement i destresa de cada destinació a un grup reduït de viatgers.
Viatges i experiències que et faran viure i compartir una manera diferent de viatjar. Una forma de descobrir o redescobrir el món amb una visió més rica, més contemporània, més teva.

Experiències úniques, per a viatgers com tu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *