Viatges d’aventura a Àfrica

Publicado el 3 de marzo de 2020

L’any 2011, l’explorador, naturalista i guia de viajes Dani Serralta va construir un camió adequat a les pistes africanes i pensat per transportar còmodament un màxim de 18 passatgers. Els seus quasi 20 anys vivint i recorrent Àfrica l’han convertit en un dels aventurers que millor coneixen el continent negre, des d’Uganda fins a Namibia. No es fàcil trobar un guia amb tanta experiència i menys de parla hispana, però més difícil encara és donar amb algú que s’impliqui tant en un viatge, aportant la seva pròpia energia, passió i amor per el que fa com Dani Serralta amb la seva agència de viatges d’aventura Ankawa Safary. En Dani es considera africà i és el primer en emocionar-se quan parla d’Ankawa com si ho fes del seu propi fill. El més important per al Dani es que l’aventurer que s’apunti a aquesta experiència torni més coneixedor d’Àfrica, de les seves llengües i les seves cultures i sap com transmetre aquest amor per Àfrica i contagiar la seva passió al participant al safari.

______________________________________________

En 2011, el explorador, naturalista y guía de viajes Dani Serralta construyó un camión adecuado a las pistas africanas y pensado para transportar cómodamente a un máximo de 18 pasajeros. Sus casi 20 años viviendo y recorriendo África le han convertido en uno de los aventureros que mejor conocen el continente negro, desde Uganda hasta Namibia.No es fácil encontrar un guía con tanta experiencia y menos en habla hispana, pero más difícil todavía es dar con alguien que se implique tanto en un viaje, aportando su propia energía, pasión y amor por el continente como lo hace Dani Serralta con su agencia de viajes de aventura, Ankawa Safari. Dani se considera africano y es el primero que se emociona al hablar de Ankawa, como si lo hiciera de su propio hijo. Lo más importante para Dani es que el aventurero que se apunte a esta experiencia regrese más conocedor de África, de sus lenguas y de sus culturas y sabe cómo transmitir ese amor por África y contagiar su pasión al participante en el safari.

Dani Serralta és conegut per varies aparicions a la televisió (Españoles por el Mundo de Zimbabwe i Namibia) i radio en innumerables ocasions, per haver estat contraportada en diaris com El Periódico o La Vanguardia, per les seves aventures de més de 18 anys al continent negre i per ser el Director d’Operacions d’Ankawa Safari, una empresa especialitzada en viatges d’aventura  que porten el concepte del safari un pas més enllà. La seva intenció a l’hora de fer les xerrades és presentar dades actualitzades i informació de primera ma per conscienciar sobre l’actual problema que es viu a Àfrica.

______________________________________________

Dani Serralta es conocido por varias apariciones en televisión (Españoles en el Mundo de Zimbabwe y Namibia) y radio en innumerables ocasiones, por haber sido contraportada en diarios como El Periódico o La Vanguardia, por sus aventuras de más de 18 años en el continente negro y por ser el Director de Operaciones de Ankawa Safari, una empresa especializada en viajes de aventura que llevan el concepto del safari un paso más allá. Su intención con estas charlas es presentar datos actualizados e información de primera mano para concienciar sobre el actual problema que se vive en África.

El proper 31 de març, el Dani ens visita per presentar-nos tres dels destins més espectaculars que podem descobrir acompanyats per ell mateix. Zimbabwe, Namibia i Botswana.

A cada viatge visitarem els parcs nacionals en els que viuen espècies animals protegides com els lleons, elefants o els rinoceronts. Aquests últims es troben en especial perill degut a la caça furtiva. L’experiència ve complementada amb l’estada a poblats com el dels Himba, on aprendrem de les seves tradicions, o la visita a l’espectacular Bosc Petrificat. Cada viatge és una aventura que, segur, mai podràs oblidar. T’animes a descubrir-los?

___________________________________________________________________

El próximo 31 de marzo, Dani nos visita para presentarnos tres de los destinos más espectaculares que podemos descubrir acompañados por él mismo: Zimbawbe, Namibia y Botswana. 

En cada viaje visitaremos los parques nacionales en los que viven especies animales protegidas como los leones, elefantes o los rinocerontes. Estos últimos se encuentran especialmente en peligro debido a la caza furtiva. La experiencia viene complementada con la estancia en poblados como el de los Himba, donde aprenderemos de sus tradiciones, o la visita al espectacular Bosque Petrificado.

Cada de uno de estos viajes es una aventura que, seguro, nunca olvidarás. ¿Te animas a descubrirlos?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *