Viatjar: un comportament saludable? plaent? necessari?

Publicado el 2 de mayo de 2018

Has conegut a algú que digui; «Vaig viatjar una vegada i no vaig a tornar a viatjar més!» Què ens porta a viatjar? Què ens aporta haver viatjat, per seguir viatjant? T’has preguntat per què viatjar es converteix, en molts casos, en l’experiència en la qual dediquem el nostre temps més preuat? Treball o plaer? En aquesta presentació, el psicòleg Víctor Rodríguez intentarà aportar la seva experiència i els seus coneixements sobre el comportament humà per poder entendre millor «el Comportament de viatjar». El seu objectiu? Poder donar eines per gaudir millor de l’experiència de viatjar i conèixer, d’anar i viure «altres llocs».La quasi inevitable experiència de desplaçar-se i sentir que viatges … és de les millors i més boniques que ens ofereix la vida!

Victor Rodríguez va néixer a Barcelona el 1978. Pare i Analista del Comportament. Es va llicenciar en Psicologia i es va diplomar en Logopèdia per la Universitat Ramon Llull. La seva especialitat és l’Anàlisi Aplicat del Comportament Humà. Més endavant va viatjar a EUA, concretament a Minneapolis (Minnesota), per estudiar a «The Lovaas Institute for Early Intervention». Treballa amb nens amb Trastorn Del Espectre de Autisme des d’octubre de 1998, dirigeix la Fundació des de 2006 i sent que té encara molta guerra que donar. La seva passió és poder ensenyar a nens, a pares, i també ensenyar a ensenyar als professionals. Quan la societat entengui millor, com ens comportem i per què ens comportem com ho fem, estarem més a prop de l’equilibri social, la pau i la vida saludable.

Has conocido a alguien que diga; «Viajé una y no voy a volver a viajar más!» ¿Qué nos lleva a viajar? ¿Qué nos aporta haber viajado, para seguir viajando? Te has preguntado por qué viajar se convierte, en muchos casos, en la experiencia en la que dedicamos nuestro tiempo más preciado? Trabajo o placer? En esta presentación, el psicólogo Víctor Rodríguez intentará aportar su experiencia y sus conocimientos sobre el comportamiento humano para poder entender mejor «el Comportamiento de viajar». Su objetivo? Poder dar herramientas para disfrutar mejor de la experiencia de viajar y conocer, de ir y vivir «otros lugares» .La casi inevitable experiencia de desplazarse y sentir que viajes … es de las mejores y más bonitas que nos ofrece la vida!

Victor Rodríguez nació en Barcelona en 1978. Padre y Analista del Comportamiento. Se licenció en Psicología y se diplomó en Logopedia por la Universidad Ramon Llull. Su especialidad es el Análisis Aplicado del Comportamiento Humano. Más adelante viajó a EEUU, concretamente en Minneapolis (Minnesota), para estudiar en «The Lovaas Institute for Early Intervention». Trabaja con niños con Trastorno Del Espectro de Autismo desde octubre de 1998, dirige la Fundación desde 2006 y siente que tiene todavía mucha guerra que dar. Su pasión es poder enseñar a niños, padres, y también enseñar a enseñar a los profesionales. Cuando la sociedad entienda mejor, como nos comportamos y por qué nos comportamos como lo hacemos, estaremos más cerca del equilibrio social, la paz y la vida saludable.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *