Volcano UltraMarathon Costa Rica

Publicado el 18 de septiembre de 2019

Pura Vida, Pura Aventura. Despertar al costat d’un volcà, sentir la seva presència, baixar fins el riu i creuar la selva. Conviure envoltat de naturalesa en una experiència única. Aquestes són algunes de les sensacions que viuràn els corredors de Volcano UltraMarathon. Un recorregut únic que ens durà a creuar selves i boscos tropicals, pujar a volcans, descendre fins a rius i cataractes al llarg de més de 200 quilometres per Costa Rica.

Amb temperatures extremes i microclimes, posaràn als corredors al límit, passant dels 30º als 5º en les parts altes dels volcans. Humitat, aigua i calor que faràn de Volcano UltraMarathon una prova molt exigent.

Una carrera de 200 quilometres que es divideix en 6 etapes de selva, boscos, volcans i rius. Comptarem amb una etapa especial NonStop de 70 quilómetres des del Volcà Turrialba fins al riu Pacuare. Serà la nostra etapa reina, l’etapa èpica que tot corredor vol fer, atravessant  selva i volcans per acavar en un entorm idílic al costat del riu Pacuare.

Cada corredor haurà de soportar llargs períodes de calor, humitat i soledat, acompanyats només, de la diversitat natural i animal que ofereix Costa Rica.

Viu l’aventura, viu Volcano UltraMarathon a Xperience Barcelona el 10 d’octubre.

Pura Vida, Pura Aventura. Amanecer junto al volcán, sentir su presencia, bajar hasta el río y cruzar la selva. Convivir en plena naturaleza en una experiencia única. Estas son algunas de las sensaciones que vivirán los corredores de Volcano UltraMarathon. Un recorrido único que nos llevará a cruzar selvas y bosques tropicales, subir a volcanes, descender hasta ríos y cataratas a lo largo de más de 200 kilómetros por Costa Rica.

Con temperaturas extremas y microclimas, pondrán al límite a los corredores pasando de los 30º a los 5º en las partes altas de los volcanes. Humedad, agua y calor hará de Volcano UltraMarathon una prueba muy exigente.

Una carrera de 200 kilómetros que se divide en 6 etapas de selva, bosques, volcanes y ríos. Contaremos con una etapa especial NonStop de 70 kilómetros desde el Volcán Turrialba hasta el río Pacuare. Será nuestra etapa reina, la etapa épica que todo corredor quiere hacer, atravesando selva y volcanes para acabar en un entorno idílico junto al río Pacuare.

Cada corredor deberá de soportar largos periodos de calor, humedad y soledad solamente acompañados de la diversidad natural y animal que ofrece Costa Rica.

Vive la aventura, vive Volcano UltraMarathon en Xperience Barcelona el 10 de octubre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *