Fòrum en línia: Idees per a un Halloween diferent
Detalles
Fecha:
29 de octubre de 2020
Hora:
19:00 - 19:45
Categoría del evento:
Lugar:
Barcelona
Avda. Diagonal, 512, Barcelona
Teléfono:
Avui celebrem amb la xef Magda Sayka el Dia dels Difunts.
Segons el lloc del món en què ens trobem, la gastronomia típica per celebrar aquesta festivitat dista molt d'un lloc a un altre. Aquesta tarda, volem fer-li l'ullet a la cultura mexicana, ja que aquesta data és molt significativa dins del seu calendari.
A Mèxic, el culte a la mort va més enllà d'un simple ritual i en aquest Dia de Morts és de vital importància la presència del menjar. És important venerar els que s'han anat amb un altar ple de fotos, en el qual no poden faltar les flors, les espelmes, les calaveres i les viandes.
Tampoc faltarà una proposta rica, saborosa i sorprenent. Per això, farem servir ingredients de temporada (carabassa o castanya), però amb la presència dels plats típics de Mèxic.

Entrant:
- Tacs de Jack fruit pork (semblant a la cochinita pibil però amb ingredient vegetal).
Principals:
- Empanada farcida de carbassa, panses i castanyes amb salsa de tomàquets rostits i pols de xili.
- Tamal en fulla de plàtan, farcit de blat de moro i pollastre esmicolat amb cacau al mole.
Postres:
- Galetes de poma i canyella.

O pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.