Fòrum en línia: Receptes de tardor

Comienza:
  12 de noviembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  12 de noviembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


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La tardor és una època on ens ve de gust cuidar-nos molt després dels excessos i les sortides d'estiu. És una època de canvi d'estació, de manera que tots els aliments rics en nutrients i potencialment saludables ens ajuden a reforçar el sistema immune de cara a les malalties i infeccions típiques de l'hivern. En aquesta estació, a més, es dóna la particularitat del fred, així  que sempre és ideal pensar en receptes que activin el termòstat del nostre cos i ens mantingui calentets per dins.

Una bona proposta per aquesta època són les receptes detox o depuratives, aquelles que animen a el sistema a eliminar toxines i a equilibrar el nostre organisme.

Avui, la xef Magda Sayka, ens proposa un menú riquíssim i saludable per purificar el nostre organisme:

Entrant:

- Ramen amb brou probiòtic.

Principals:

- Albergínies rostides amb salsa de miso i magrana amb guarnició de cherries confitats, kale i amaniment de llima.

- Patates a l'estil hindú (Aloo Gobi).

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El otoño es una época donde nos apetece cuidarnos mucho tras los excesos y las salidas de verano. Es una época de cambio de estación, por lo que todos los alimentos ricos en nutrientes y potencialmente saludables nos ayudan a reforzar el sistema inmune de cara a las enfermedades e infecciones típicas del invierno. En esta estación además, se da la particularidad del frío, por lo que siempre es ideal pensar en recetas que activen el termostato de nuestro cuerpo y nos mantenga calentitos por dentro.

Una buena propuesta para esta época son las recetas detox o depurativas, aquellas que animan al sistema a eliminar toxinas y a equilibrar nuestro organismo.

Hoy, la chef Magda Sayka, nos propone un menú riquísimo y saludable para purificar nuestro organismo:

Entrante:

- Ramen con caldo probiótico.

Principales:

- Berenjenas asadas con salsa de miso y granada con guarnición de cherries confitados, kale y aliño de lima.

- Patatas al estilo hindú (Aloo Gobi).