Fòrum en línia: Receptes de tardor
Detalles
Fecha:
12 de noviembre de 2020
Hora:
19:00 - 19:45
Categoría del evento:
Lugar:
Barcelona
Avda. Diagonal, 512, Barcelona
Teléfono:
La tardor és una època on ens ve de gust cuidar-nos molt després dels excessos i les sortides d'estiu. És una època de canvi d'estació, de manera que tots els aliments rics en nutrients i potencialment saludables ens ajuden a reforçar el sistema immune de cara a les malalties i infeccions típiques de l'hivern. En aquesta estació, a més, es dóna la particularitat del fred, així que sempre és ideal pensar en receptes que activin el termòstat del nostre cos i ens mantingui calentets per dins.
Una bona proposta per aquesta època són les receptes detox o depuratives, aquelles que animen a el sistema a eliminar toxines i a equilibrar el nostre organisme.
Avui, la xef Magda Sayka, ens proposa un menú riquíssim i saludable per purificar el nostre organisme:
Entrant:
- Ramen amb brou probiòtic.
Principals:
- Albergínies rostides amb salsa de miso i magrana amb guarnició de cherries confitats, kale i amaniment de llima.
- Patates a l'estil hindú (Aloo Gobi).

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El otoño es una época donde nos apetece cuidarnos mucho tras los excesos y las salidas de verano. Es una época de cambio de estación, por lo que todos los alimentos ricos en nutrientes y potencialmente saludables nos ayudan a reforzar el sistema inmune de cara a las enfermedades e infecciones típicas del invierno. En esta estación además, se da la particularidad del frío, por lo que siempre es ideal pensar en recetas que activen el termostato de nuestro cuerpo y nos mantenga calentitos por dentro.Una buena propuesta para esta época son las recetas detox o depurativas, aquellas que animan al sistema a eliminar toxinas y a equilibrar nuestro organismo.
Hoy, la chef Magda Sayka, nos propone un menú riquísimo y saludable para purificar nuestro organismo:
Entrante:- Ramen con caldo probiótico.
Principales:
- Berenjenas asadas con salsa de miso y granada con guarnición de cherries confitados, kale y aliño de lima.
- Patatas al estilo hindú (Aloo Gobi).