Fòrum en línia: el món de les espècies

Comienza:
  15 de septiembre de 2020 19:00

Termina:
19:45

Detalles

Fecha:

  15 de septiembre de 2020

Hora:

19:00 - 19:45

Categoría del evento:

Lugar:

Barcelona

Avda. Diagonal, 512, Barcelona

Teléfono:

932097099


Añadir a mi calendario

Aquest dimarts torna al nostre Fòrum en línia la nostra estimada amiga i increïble xef Magda Sayka.

Torna amb les seves receptes de cuina conscient i amb ànima però, sobretot, saludables i molt creatives.

En aquesta ocasió, la Magda ens presentarà quatre deliciosos plats embolicats pel meravellós món de les espècies. Una selecció de receptes variades enfocades a alguns aperitius i entrants procedents de llocs tan diversos com Àfrica, Orient Mitjà i Àsia:

  • Labneh especiat amb menta, pistatxos a la mel de lavanda: recepta del Líban que consisteix a realitzar una espècie de formatge crema d'ovella o cabra i que s'acaba decorant amb aromàtiques diverses, fruits secs i algun contrast dolç. Es pot usar per picar o menjar amb diferents pans. És una recepta senzilla, socorreguda i molt rica.
  • Hummus de mongeta blanca amb Muhammara: l'hummus és una recepta molt coneguda ja que s'han tret nombroses versions amb diferents sabors. La recepta proposada, és diferent en el sentit que es conserva la base tradicional (tahina, comí, all, llimona i oli d'oliva), però Magda substitueix el cigró (ingredient bàsic de l'hummus tradicional) per mongeta blanca.
  • Taboulé de cous-cous amb amaniment de taronja: és una recepta també típica del món àrab. És un fantàstic entrant o acompanyant. Es realitza amb el gra de l'cous-cous, tomàquet, ceba vermella, coriandre i, de vegades, se li afegeix menta. L’espècia que acompanya és el comí. Normalment, s'usa un amaniment de llimona, oli d'oliva, pebre negre i sal, però Magda proposa donar un toc diferent a aquest plat afegint taronja per donar-li un toc més mediterrani i elegant.
  • Sopa tailandesa "Tom yum": aquesta recepta és ideal per a la tardor i hivern, ja que les espècies que porta són genials per posar en funcionament el termòstat del cos i per protegir-nos de fred. En aquest cas, aquesta sopa és genial perquè té tot l'espectre gustatiu que volem trobar (salat, dolç, àcid i fins i tot subtilment l'amarg). El gust de la llima i la llet de coco fa d'aquesta sopa un plat exquisit, delicat i ple de personalitat. Tradicionalment, aquesta recepta porta proteïna animal, però es pot substituir per altres ingredients d'origen vegetal i igualment nutritius.

Inscriu-te al nostre Fòrum en línia clicant aquí.

També pots seguir aquesta xerrada en directe a través del nostre perfil de Facebook.

_____________________________________

Este martes vuelve a nuestro Fórum online nuestra querida amiga e increíble chef Magda Sayka.

Regresa con sus recetas de cocina consciente y con alma pero, sobre todo, saludables y muy creativas.

En esta ocasión, Magda nos presentará cuatro deliciosos platos envueltos por el maravilloso mundo de las especias. Una selección de recetas variadas enfocadas a algunos aperitivos y entrantes procedentes de lugares tan diversos como África, Oriente Medio y Asia:

  • Labneh especiado con menta, pistachos a la miel de lavanda: receta del Líbano que consiste realizar una especie de queso crema de oveja o cabra y que se termina decorando con aromáticas varias, frutos secos y algún contraste dulce. Se puede usar para dipear o comer con diferentes panes. Es una receta sencilla, socorrida y muy rica.
  • Hummus de alubia blanca con muhammara: el hummus es una receta muy conocida ya que se han sacado numerosas versiones con diferentes sabores. La receta propuesta, es diferente en el sentido de que se conserva la base tradicional (tahín, comino, ajo, limón y aceite de oliva), pero Magda sustituye el garbanzo (ingrediente básico del hummus tradicional) por alubia blanca.
  • Taboulé de cous-cous con aliño de naranja: es una receta también típica del mundo árabe. Es un fantástico entrante o acompañante. Se realiza con el grano del cous-cous, tomate, cebolla roja, cilantro y, en ocasiones, se le añade menta o hierbabuena. La especia que acompaña es el comino. Normalmente, se usa un aliño de limón, aceite de oliva, pimienta negra y sal, pero Magda propone dar un toque diferente a este plato añadiendo naranja para darle un toque más mediterráneo y elegante.
  • Sopa tailandesa "Tom yum": esta receta es ideal para otoño e invierno, ya que las especias que lleva son geniales para poner en funcionamiento el termostato del cuerpo y para protegernos del frío. En este caso, esta sopa es genial porque tiene todo el espectro gustativo que queremos encontrar (salado, dulce, ácido e incluso sutilmente el amargo). El sabor de la lima y la leche de coco hace de esta sopa un plato exquisito, delicado y lleno de personalidad. Tradicionalmente, esta receta lleva proteína animal, pero se puede sustituir por otros ingredientes de origen vegetal e igualmente  nutritivos.
Inscríbete a nuestro Fórum online pinchando aquí.
También puedes seguir esta charla en directo a través de nuestro perfil de Facebook.